over ons | Empowerbox

box-5-128wat is Empowerbox

Empowerbox is een webwinkel met producten voor persoonlijke ontwikkeling. Voor jezelf, maar ook om cadeau te doen. Bijvoorbeeld aan die goed presterende medewerker. Elk product is speciaal ontwikkeld en doorloop je in je eigen virtuele studieruimte: de e-box. Weten hoe het werkt? Vraag een gratis module aan om Empowerbox te ervaren. Of bekijk eerst onze korte animatiefilm.

lees meer

handshake-128anders belonen

In elke organisatie wordt beloond voor prestatie en gebruiken we beloning als blijk van waardering en stimulans. Uit onderzoek van Daniel Pink blijkt echter dat medewerkers andere ideeën hebben bij belonen en waarderen. Ze zien het liefst dat het aansluit bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen krachten. Empowerbox combineert deze behoeften van management én medewerkers.

lees meer

graduation-cap-128het nieuwe leren

Elk product in de Empowerbox is speciaal ontwikkeld voor het leren anno nu – een combinatie van online en offline. Stap voor stap doorloop je in de e-box, je eigen virtuele studieruimte, jouw module waarbij volop gebruik wordt gemaakt van boeken, films, games, maar ook beeldbellen, workshops of bedrijfsbezoeken. Je kunt aan een module werken wanneer dat jou uitkomt; je hebt 24/7 toegang.

lees meer