partners | Empowerbox

partners

Bij Empowerbox aangesloten partners zijn:

michiel holtrop

Michiel Holtrop
Michiel (coach en trainer) is eigenaar van Werkstresscoaching. Daarnaast is hij musicus en cultureel ondernemer. Hij stimuleert zijn klanten om als iets niet werkt, iets anders te gaan denken of doen. Daarmee vermindert de stress, zitten mensen beter in hun vel en hebben ze meer energie. Michiel gebruikt een bijzonder methodiek bij zijn coaching: provocatieve dilemmacoaching. ‘Provocare’ betekent oproepen. “Deze methode helpt je dus bij het vormen van nieuwe gedachten en het vertonen van effectiever gedrag. Ik geloof dat iedereen mogelijkheden heeft voor persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang.” De gesprekken zijn vaak vrolijk en warm. De belangrijkste ingrediënten voor Michiel zijn humor en uitdaging. Door zijn vriendelijke stijl kan hij trouwens verrassend effectief confronteren.

Francois
François Beckers
François Beckers (docent en theatermaker) is eigenaar van HumorCompany. Hij maakt cabaretvoorstellingen voor zakelijke bijeenkomsten. In deze shows komen humor en inhoud samen. Verder is hij regelmatig dagvoorzitter op congressen, voor de nodige lucht en humor!

Maurice Timmermans 200x300
Maurice Timmermans
Maurice Timmermans (fotograaf) is eigenaar van Studio Maurice Timmermans. Daarnaast is hij organisatieadviseur en interimmanager. Hij maakt portretten met een verhaal. Op basis van jouw verhaal werkt hij samen met jou een visueel idee uit en geeft dat fotografisch vorm. De fotoshoot is vervolgens een gezamenlijke onderneming om te komen tot het optimale beeld. Maurice is er van overtuigd dat iedereen en elke situatie een eigen verhaal en een eigen schoonheid kent. Hij vindt het mooi om naar dit verhaal te luisteren en het vervolgens in een foto weer te geven. Hij biedt je een ander en verrassend perspectief.

Loes Danen
Loes Danen (Mindfulness trainer en coach, yogadocent) is eigenaar van Yogaloose.Ze is gespecialiseerd op het gebied van zelfonderzoek en ontspanning.

Door middel van lichaamswerk en ontspanning, brengt Loes je (weer) in contact met jezelf. Ze geeft tools waarmee je op een andere manier naar jezelf leert kijken en helpt je met geleide oefeningen dieper te ontspannen.

Haar missie is het geven van aandacht aan zichzelf en anderen, met als doel zelfverwerkelijking.

Jacques Brinkman
Jacques Brinkman is voormalig tophockeyer en hoofdklasse coach, tweevoudig olympisch kampioen en record international. Daarnaast is Jacques business coach, columnist bij de Telegraaf, analist bij NOS Studio Sport en eigenaar van webshop Holland Hockey House.

In zijn workshops verbindt Jacques topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Complexiteit zit altijd in samenwerking.

Jacques neemt teams letterlijk mee de kleedkamer in en naar het sportveld. Daar komen andere dimensies los. Eigen overtuigingen, emoties, meningen, onderwerpen die je anders dempt zijn daar moeilijker te controleren. Op het veld kun je niet liegen. Je bent naakt binnen de lijnen.
Jacques’ missie: winnaarsmentaliteit is weggelegd voor iedereen. Het gaat in het leven niet om winnen maar om OVERWINNEN.

Yvonne Hogt
Yvonne Hogt (Management Coach en adviseur/trainer Duurzame Inzetbaarheid) is eigenaar van Bureau Buyten.

Ze werkt vanuit de visie dat er altijd een andere manier is waarop jij naar jouw situatie kunt kijken. Daarmee geeft ze jou de mogelijkheid om jouw situatie in een ander licht te zien. Je ziet mogelijkheden en onmogelijkheden die zich voorheen buiten jouw vizier bevonden.

Yvonne werkt met systemische, transactionele en lichaamsgerichte oefeningen. En met tussentijdse opdrachten om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Ze gelooft in de veerkracht van mensen en dat kleine stapjes ook stappen zijn. Wil je het anders doen? Begin gewoon. Kunnen begint met doen!