Team | Product tags | Empowerbox

Team

Alle 6 resultaten weergegeven

 • productfoto overwinnen

  Overwinnen

  € 495,00

  Een sportieve workshop voor teams

  Tijdens de eendaagse workshop Overwinnen verbindt Jacques Brinkman topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Want ondernemen is topsport. Het draait om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Overwinnen geeft concrete oplossingen en handvatten die ervoor zorgen dat het in uw organisatie morgen anders, beter en sneller gaat.

  Het gaat niet om de elf besten, maar om de beste elf.

  Werken in teams is dynamisch. Wat is de opstelling? Wat wordt de tactiek? Hoe zit uw team in de wedstrijd? Moeten we ergens ingrijpen door het wijzigen van de opstelling of het wisselen van spelers? Resultaat: een winnend team met plezier, passie, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

   

  ..... meer over dit product »
 • reflectie

  Speel eens met teamreflectie

  € 125,00

  Reflectie geeft je team een boost. Wil je weten hoe je reflectie een structureel onderdeel van je manier van werken maakt? Dan is dit echt iets voor jou. Door te reflecteren in een team sta je bewust stil bij de ervaringen, ieders gedrag en het effect wat dat heeft op het geheel. Het is de basis voor succesvol gedrag in het werk en ligt ten grondslag aan andere competenties zoals bijvoorbeeld samenwerken.

  Aan de hand van een spel en intervisievaardigheden ben je in staat om steeds beter met je team te evalueren en tussentijds te kijken hoe het gaat. Bij dit spel, bestaande uit 120 vragen, ontvang je een uitgebreide handleiding met spelmogelijkheden, zodat je het op uiteenlopende situaties kunt toepassen. Om je de eerste keer op weg te helpen krijg je online ondersteuning op maat van een ervaren teamcoach.

  ..... meer over dit product »
 • ricardo-semler-20070314-size-620-e1378826566852-200x200

  Stop een beetje Semler in je team!

  € 195,00

  Ricardo Semler is hot! En dat is niet zomaar. Hij durfde het aan een traditioneel geleid bedrijf aan te passen naar een stijl die nog niet bestond, maar niet veel later bekend werd als ‘De Semco-stijl’. Is jouw team ook toe aan verfrissing?

  Aan de hand van fragmenten uit het boek Semco-stijl, filmpjes en interviews ga je je de principes van Semcostijl eigen maken.

  ..... meer over dit product »
 • inzicht-team-product

  Inzicht in functioneren team

  € 3.250,00

  Heb je het idee dat je team nog beter kan functioneren? Verloopt de besluitvorming traag of niet zo soepel? Laat dan eens een scan van je team maken om inzicht te krijgen in sterke en zwakke kanten, besluitvormingsvoorkeuren en conflicthantering van het team.
  Ieder teamlid vult een vragenlijst in en krijgt ook persoonlijke feedback. Op basis van de teamresultaten en de individuele gesprekken wordt een teamdag samengesteld. Hierin werkt het team o.a. aan kernkwadranten, het inzichtelijk maken van het besluitvormingsproces en de teamdynamiek.
  Dit product is bedoeld voor teams tot 10 personen.

  ..... meer over dit product »
 • succesvolle teams

  Succesvolle teams ontwikkelen

  € 195,00

  Hoe succesvol is jouw team? En weet je dan ook hoe dat komt? Misschien kan het nog beter? Misschien blijkt jouw team nog helemaal geen (h)echt team te zijn?

  Met deze online module en multimedia leer je welke factoren een rol spelen bij succesvolle teams. Aan de hand van fragmenten uit films ga je in 5 lessen aan het werk om je eigen team nog verder te ontwikkelen tot een topteam. De tips en inzichten zijn voor zowel leidinggevende als teamlid toepasbaar.

   

  ..... meer over dit product »
 • balans_groen1-200x200

  Verbeter je effectiviteit TURBO-sessie

  € 75,00

  Zou het niet heerlijk zijn om je targets moeiteloos te kunnen halen? Om te werken met een effectief team? Om overzicht te hebben en de juiste prioriteiten in je werk te kunnen stellen? Om te weten hoe je het beste om kunt gaan met die éne medewerker of collega? Om je rol als manager beter in te vullen, nu de verantwoordelijkheden meer bij de professionals zelf komen te liggen. Kortom, om je werk efficiënter en effectiever te kunnen doen.

  Tijdens deze telefonische 1-op-1 sessie van een half uur werken je met een ervaren coach aan inzicht in de principes van moeiteloos werken. Je krijgt een heldere visie op wat je wil bereiken en zicht op wat je in de weg staat om je doelen te realiseren. Tot slot krijg je concrete tips om direct in de praktijk te brengen en een eerste stap om moeiteloos en effectief werken snel te realiseren.

  ..... meer over dit product »