coaching on the job | Productcategorieën | Empowerbox

coaching on the job

Alle 5 resultaten weergegeven

 • succes-200x198

  Een goed gesprek met… een coach

  € 195,00

  Zou het niet heerlijk zijn om eens een keer met een coach te kunnen praten over de dingen waar je mee worstelt of wat je weerhoudt om dingen anders te doen? Iemand waar je mee kunt sparren, die je een ander perspectief aanreikt. Die je ook een spiegel voorhoudt en aanspoort om grenzen te verleggen.

  In dit persoonlijk gesprek van anderhalf uur kun je aandragen wat je wilt. Of het nu gaat over samenwerkingsrelaties, communicatie, persoonlijk functioneren, focus houden of heel iets anders.

  ..... meer over dit product »
 • goed-gesprek-HR-product

  Een goed gesprek met… een HR professional

  € 195,00

  Lijkt het je niet geweldig om eens te kunnen sparren met een ervaren HR-professional? Inspirerend om met een vakgenoot te praten en te kijken hoe iemand het in een heel andere sector aanpakt? Of misschien is het fijn om van een ervaren rot in het vak de fijne kneepjes te leren, als je zelf net begonnen bent? Of gebruik je het als goede voorbereiding op je eigen beoordelings- en/of functioneringsgesprek?

  In dit persoonlijk gesprek van anderhalf uur, op de werkplek van de HR-professional, kun je praten over de dingen in je vak die je bezighouden en waarover je advies wilt.

  ..... meer over dit product »
 • balans_groen1-200x200

  Verbeter je effectiviteit TURBO-sessie

  € 75,00

  Zou het niet heerlijk zijn om je targets moeiteloos te kunnen halen? Om te werken met een effectief team? Om overzicht te hebben en de juiste prioriteiten in je werk te kunnen stellen? Om te weten hoe je het beste om kunt gaan met die éne medewerker of collega? Om je rol als manager beter in te vullen, nu de verantwoordelijkheden meer bij de professionals zelf komen te liggen. Kortom, om je werk efficiënter en effectiever te kunnen doen.

  Tijdens deze telefonische 1-op-1 sessie van een half uur werken je met een ervaren coach aan inzicht in de principes van moeiteloos werken. Je krijgt een heldere visie op wat je wil bereiken en zicht op wat je in de weg staat om je doelen te realiseren. Tot slot krijg je concrete tips om direct in de praktijk te brengen en een eerste stap om moeiteloos en effectief werken snel te realiseren.

  ..... meer over dit product »
 • vierkante-facet5-indiv-met-coaching-product

  Werk aan je persoonlijk functioneren

  € 1.275,00

  Wil je meer inzicht in je persoonlijk functioneren en weten waar je groeipotentieel ligt? En hier met een geaccrediteerde coach een aantal gesprekken over voeren? Dan is de veelzijdige state-of-the-art persoonlijkheidstest Facet5 beslist iets voor jou! Facet5 is de meest trefzekere en heldere online persoonlijkheidstest van dit moment. Met een stevige wetenschappelijke basis en gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de wereldwijd aanvaarde Big Five norm.

  Facet 5 geeft inzicht in het gedrag, de houding en de ambitie van mensen én spreekt klare, eenduidige taal. Facet5 is uniek omdat het een uitgebreid en goed leesbaar rapport levert en omdat het internationaal inzetbaar en veelzijdig toepasbaar is. Facet5 biedt naast inzicht in je persoonlijkheid ook inzicht in motivatie en drijfveren, een sterkte/zwakte analyse in relatie tot kerncompetenties en aanbevelingen hoe anderen het best met jou om kunnen gaan op grond van je profiel. Bovendien kan Facet5 worden ingezet om de effectiviteit van teams inzichtelijk te maken.

  De persoonlijkheidstest vul je online in waarna je een heldere rapportage ontvangt. Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij inzicht blijft, maar dat er ook daadwerkelijk iets gaat verbeteren krijg je drie persoonlijke gesprekken met een Facet5 geaccrediteerde coach. In deze gesprekken werk je aan de belangrijkste onderwerpen, die uit de test naar voren komen.

  ..... meer over dit product »
 • Coaching-2-200x200

  Voucher Coaching on the Job 375 euro

  € 375,00

  Met dit voucher geef je coaching on the job cadeau. De ontvanger mag dan bepalen welke producten binnen dit thema hij of zij kiest tot een bedrag van 375,-. 

  ..... meer over dit product »