communicatie | Productcategorieën | Empowerbox

communicatie

Alle 3 resultaten weergegeven

 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Premium lidmaatschap

  € 180,00

  Als Premium krijg je meer handvatten en mogelijkheden dan in het Free lidmaatschap. Je krijgt wekelijks lessen met steeds de belangrijkste essentie van ‘T-shaped’ topics zoals leiderschapsvaardigheden, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, marketing, sales, financiën, duurzaamheid, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie.

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf.

   

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Houd jezelf een spiegel voor met paardencoaching

  € 195,00

  Herken je dit:

  • Ik loop ergens tegen aan, maar weet niet precies waar het ‘m in zit…
  • Ik vind het lastig om erover te praten…
  • Ik heb geen zin in praatsessies…
  • Ik zit in een coachtraject, maar heb eigenlijk een doorbraak nodig…

  Denk dan eens aan paardencoaching! Dit geeft je de mogelijkheid om eens vanuit een heel ander perspectief te kijken naar wat er speelt in jouw leven. Paarden zijn vluchtdieren en leven in kuddes. Om te overleven, scannen zij continu hun omgeving, zowel binnen de kudde als daarbuiten. Naar buiten om te zien of er gevaar dreigt, naar binnen om te bepalen of alle kuddegenoten in staat zijn om te vluchten als er gevaar dreigt. Zij zijn in staat om spanning bij een ander paard waar te nemen en te helpen loslaten, zodat ieder paard in staat is om weg te rennen als dat nodig is.

  Om deel te nemen aan een sessie paardencoaching is het niet nodig om ervaring of zelfs affiniteit met paarden te hebben. Het enige dat je hoeft te doen, is samen met het paard in één ruimte te staan. Daarna is het een kwestie van afwachten hoe het paard op jou reageert. De paardencoach heeft geleerd om de signalen van het paard te interpreteren, en legt deze aan jou voor. Dit maakt het mogelijk om op een hele natuurlijke manier naar thema’s te kijken die belangrijk zijn in jouw leven en inzicht te geven in dilemma’s die spelen.

  Gun jezelf een ander perspectief in een individuele sessie van ongeveer anderhalf uur in het midden van het land met een ervaren paardencoach.

  ..... meer over dit product »
 • presenteren-francois

  Krachtiger presenteren met theatertechnieken

  € 375,00

  Wil je leren hoe je meer impact kan genereren met jouw presentaties? Wil je ontdekken hoe je ontspannen een krachtig ‘op het podium’ kan staan? In deze module leer je hoe technieken die in het theater werken ook bruikbaar zijn bij zakelijke presentaties.
  Deze workshop is bedoeld voor professionals die hun presentatiekracht naar een hoger niveau willen brengen. De inzichten en ervaringen die je opdoet verhogen jouw impact als je oog in oog staat met je publiek. zowel bij kleine presentaties, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, als bij presentaties in grote congreszalen. De workshop wordt gegeven door trainers / cabaretiers met veel podiumervaring in zowel theater als op zakelijke bijeenkomsten. De workshop is effectief, inspirerend en ook nog… leuk!

  ..... meer over dit product »