effectiviteit | Productcategorieën | Empowerbox

effectiviteit

Alle 10 resultaten weergegeven

 • Plaatsvervanger

  Beschik jij over de juiste managementvaardigheden?

  € 195,00

  Wil je weten of jij over voldoende managementvaardigheden beschikt? Omdat je stijl van leidinggeven verandering nodig heeft? Of omdat je je afvraagt in welke richting jij jezelf nog kan ontwikkelen? Heb je het idee dat je effectiever kan zijn als manager?

  Deze competentievragenlijst brengt de leiderschapsstijl, competenties en motivatie van jouw als manager in kaart. Competenties die aan de orde komen zijn o.a.: argumenteren, coachen, delegeren, empoweren, ondersteunen en structureren.

  Je ontvangt een persoonlijk rapport en kunt online wat dieper ingaan op enkele thema’s uit het rapport. Het invullen van de vragen kost je 15 tot 20 minuten. Om deze test goed uit te voeren is het belangrijk dat je al ervaring als manager hebt.

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Premium lidmaatschap

  € 180,00

  Als Premium krijg je meer handvatten en mogelijkheden dan in het Free lidmaatschap. Je krijgt wekelijks lessen met steeds de belangrijkste essentie van ‘T-shaped’ topics zoals leiderschapsvaardigheden, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, marketing, sales, financiën, duurzaamheid, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie.

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf.

   

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Hoe vitaal ben jij?

  € 37,00

  Wil je weten hoe het met jouw vitaliteit gesteld is? Deze kort test is bijna een check-up van een aantal factoren die samen jouw vitaliteit bepalen. Het heeft betrekking op je lichamelijke gezondheid (bewegingspatroon, leefgewoonten), maar ook je mentale fitness (stress, lekker in je vel). Vitale mensen kunnen de hele wereld aan…

  Vitaliteit is een basisvoorwaarde om energiek in het leven te staan en je werk goed te kunnen doen. Wil jij weten wat je nog kan verbeteren aan je eigen vitaliteit, doe dan deze korte scan. Misschien weet je van jezelf al wel ‘hoe het zit’ en wat je nog beter kunt doen. En ga je morgen beginnen… Maar als het dan zo op een rijtje staat op 2 A4-tjes met praktische adviezen, kun je er niet meer omheen!

  Het invullen van de vragen kost je maximaal 10 minuten. We helpen je graag verder met tips om je vitaliteit te verbeteren en hardnekkige gewoonten te doorbreken. De test is een goede aanvulling op Test je houdbaarheid

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Houd jezelf een spiegel voor met paardencoaching

  € 195,00

  Herken je dit:

  • Ik loop ergens tegen aan, maar weet niet precies waar het ‘m in zit…
  • Ik vind het lastig om erover te praten…
  • Ik heb geen zin in praatsessies…
  • Ik zit in een coachtraject, maar heb eigenlijk een doorbraak nodig…

  Denk dan eens aan paardencoaching! Dit geeft je de mogelijkheid om eens vanuit een heel ander perspectief te kijken naar wat er speelt in jouw leven. Paarden zijn vluchtdieren en leven in kuddes. Om te overleven, scannen zij continu hun omgeving, zowel binnen de kudde als daarbuiten. Naar buiten om te zien of er gevaar dreigt, naar binnen om te bepalen of alle kuddegenoten in staat zijn om te vluchten als er gevaar dreigt. Zij zijn in staat om spanning bij een ander paard waar te nemen en te helpen loslaten, zodat ieder paard in staat is om weg te rennen als dat nodig is.

  Om deel te nemen aan een sessie paardencoaching is het niet nodig om ervaring of zelfs affiniteit met paarden te hebben. Het enige dat je hoeft te doen, is samen met het paard in één ruimte te staan. Daarna is het een kwestie van afwachten hoe het paard op jou reageert. De paardencoach heeft geleerd om de signalen van het paard te interpreteren, en legt deze aan jou voor. Dit maakt het mogelijk om op een hele natuurlijke manier naar thema’s te kijken die belangrijk zijn in jouw leven en inzicht te geven in dilemma’s die spelen.

  Gun jezelf een ander perspectief in een individuele sessie van ongeveer anderhalf uur in het midden van het land met een ervaren paardencoach.

  ..... meer over dit product »
 • presenteren-francois

  Krachtiger presenteren met theatertechnieken

  € 375,00

  Wil je leren hoe je meer impact kan genereren met jouw presentaties? Wil je ontdekken hoe je ontspannen een krachtig ‘op het podium’ kan staan? In deze module leer je hoe technieken die in het theater werken ook bruikbaar zijn bij zakelijke presentaties.
  Deze workshop is bedoeld voor professionals die hun presentatiekracht naar een hoger niveau willen brengen. De inzichten en ervaringen die je opdoet verhogen jouw impact als je oog in oog staat met je publiek. zowel bij kleine presentaties, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, als bij presentaties in grote congreszalen. De workshop wordt gegeven door trainers / cabaretiers met veel podiumervaring in zowel theater als op zakelijke bijeenkomsten. De workshop is effectief, inspirerend en ook nog… leuk!

  ..... meer over dit product »
 • mindfullness

  Mindfulness in werk en privé

  € 195,00

  Wil jij meer rust in je hoofd, minder last hebben van je gedachten en emoties? Kun je je moeilijk concentreren of focus houden? Heb je last van stress of worstel je met de balans tussen werk en privé? Deze online training Mindfulness in werk en prive laat je in 9 lessen zien en vooral ervaren wat aandachtstraining voor je kan betekenen. In deze cursus werk je individueel aan de hand van duidelijke video- en audiofragmenten. Er is ook veel achtergrondinformatie, zodat je ook een verdieping kan aanbrengen als je al eerder met mindfulness in aanraking met geweest.

  ..... meer over dit product »
 • reflectie

  Speel eens met teamreflectie

  € 125,00

  Reflectie geeft je team een boost. Wil je weten hoe je reflectie een structureel onderdeel van je manier van werken maakt? Dan is dit echt iets voor jou. Door te reflecteren in een team sta je bewust stil bij de ervaringen, ieders gedrag en het effect wat dat heeft op het geheel. Het is de basis voor succesvol gedrag in het werk en ligt ten grondslag aan andere competenties zoals bijvoorbeeld samenwerken.

  Aan de hand van een spel en intervisievaardigheden ben je in staat om steeds beter met je team te evalueren en tussentijds te kijken hoe het gaat. Bij dit spel, bestaande uit 120 vragen, ontvang je een uitgebreide handleiding met spelmogelijkheden, zodat je het op uiteenlopende situaties kunt toepassen. Om je de eerste keer op weg te helpen krijg je online ondersteuning op maat van een ervaren teamcoach.

  ..... meer over dit product »
 • gratis-demo

  Van voornemen naar resultaat

  4.50 van 5
  € 195,00

  Wie herkent dat niet?
  Je wil iets en het komt er niet van.
  Kennelijk weerhoudt iets je ervan om het op te pakken.
  Of om er mee door te gaan. Wil je het dan wel echt?

  Je kennis vergroten en vaardigheden verbeteren zijn van die typische wensen waar het vaak niet van komt. En dat is jammer. Wij bieden je daarom een online cursus aan om van voornemen naar resultaat te komen. En het mooie is dat je meteen ervaart hoe Empowerbox werkt. In 5 heldere stappen kom je dichter bij je doel.

  ..... meer over dit product »
 • goed-gesprek-HR-product

  Worstelen met dilemma’s? Heerlijk!

  € 540,00

  Wil je sneller en doortastender kunnen optreden in je werk, maar tegelijkertijd genuanceerd en subtiel blijven? Wil je aan de ene kant geen risico lopen en aan de andere kant toch vooruit komen? Merk je dat je vaak twijfelt of aarzelt om een bepaalde beslissing te nemen? Hak dan nu de knoop door.
  Leer in een kort en prettig-prikkelend traject hoe je nog beter met je dilemma's en angsten om kan gaan. Kenmerkend voor de manier van werken in dit begeleidingstraject is de uitdagende en verrassende manier waarop je een spiegel krijgt voorgehouden.

  Weet je het nog niet zeker? Dan is dit wat voor jou!

  ..... meer over dit product »
 • balans_groen1-200x200

  Verbeter je effectiviteit TURBO-sessie

  € 75,00

  Zou het niet heerlijk zijn om je targets moeiteloos te kunnen halen? Om te werken met een effectief team? Om overzicht te hebben en de juiste prioriteiten in je werk te kunnen stellen? Om te weten hoe je het beste om kunt gaan met die éne medewerker of collega? Om je rol als manager beter in te vullen, nu de verantwoordelijkheden meer bij de professionals zelf komen te liggen. Kortom, om je werk efficiënter en effectiever te kunnen doen.

  Tijdens deze telefonische 1-op-1 sessie van een half uur werken je met een ervaren coach aan inzicht in de principes van moeiteloos werken. Je krijgt een heldere visie op wat je wil bereiken en zicht op wat je in de weg staat om je doelen te realiseren. Tot slot krijg je concrete tips om direct in de praktijk te brengen en een eerste stap om moeiteloos en effectief werken snel te realiseren.

  ..... meer over dit product »