leren van anderen | Productcategorieën | Empowerbox

leren van anderen

Alle 9 resultaten weergegeven

 • viziermaker

  De Viziermaker; met open vizier zie je nu eenmaal meer!

  € 800,00

  Lukt het jou om steeds weer met een frisse blik naar jouw situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt?

  Om weer eens met open vizier te kijken naar jouw situatie, nemen we de tijd om via een stukje persoonlijke historie de stap te zetten naar jouw wensen in het nu. Op professioneel en op persoonlijk vlak. Zo kun je bepalen waarmee je verder wilt en wat je liever achter je laat.
  We maken een plan waarmee je gemakkelijk in actie kunt komen. Vanuit het motto; Kunnen begint met doen!

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Advanced lidmaatschap

  € 545,00

  Het Advanced lidmaatschap is een verdieping op Premium en geschikt voor gevorderden. Met een Advanced lidmaatschap werk je in onze EmpowerAcademy  aan jezelf, in je eigen tempo, aan topics die voor jou relevant zijn. Je krijgt wekelijks lessen met steeds de belangrijkste essentie van ‘T-shaped’ topics zoals leiderschapsvaardigheden, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, marketing, sales, financiën, duurzaamheid, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie.

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf.

   

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Free lidmaatschap

  Gratis!

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf. Met het Free lidmaatschap maak je gratis kennis met EmpowerAcademy. Je kunt je vrijblijvend aanmelden met je e-mailadres.

  We zijn druk bezig met het vernieuwen van onze Academy, binnenkort kun je je hiervoor weer aanmelden.

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Premium lidmaatschap

  € 180,00

  Als Premium krijg je meer handvatten en mogelijkheden dan in het Free lidmaatschap. Je krijgt wekelijks lessen met steeds de belangrijkste essentie van ‘T-shaped’ topics zoals leiderschapsvaardigheden, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, marketing, sales, financiën, duurzaamheid, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie.

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf.

   

  ..... meer over dit product »
 • productfoto overwinnen

  Overwinnen

  € 495,00

  Een sportieve workshop voor teams

  Tijdens de eendaagse workshop Overwinnen verbindt Jacques Brinkman topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Want ondernemen is topsport. Het draait om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Overwinnen geeft concrete oplossingen en handvatten die ervoor zorgen dat het in uw organisatie morgen anders, beter en sneller gaat.

  Het gaat niet om de elf besten, maar om de beste elf.

  Werken in teams is dynamisch. Wat is de opstelling? Wat wordt de tactiek? Hoe zit uw team in de wedstrijd? Moeten we ergens ingrijpen door het wijzigen van de opstelling of het wisselen van spelers? Resultaat: een winnend team met plezier, passie, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

   

  ..... meer over dit product »
 • reflectie

  Speel eens met teamreflectie

  € 125,00

  Reflectie geeft je team een boost. Wil je weten hoe je reflectie een structureel onderdeel van je manier van werken maakt? Dan is dit echt iets voor jou. Door te reflecteren in een team sta je bewust stil bij de ervaringen, ieders gedrag en het effect wat dat heeft op het geheel. Het is de basis voor succesvol gedrag in het werk en ligt ten grondslag aan andere competenties zoals bijvoorbeeld samenwerken.

  Aan de hand van een spel en intervisievaardigheden ben je in staat om steeds beter met je team te evalueren en tussentijds te kijken hoe het gaat. Bij dit spel, bestaande uit 120 vragen, ontvang je een uitgebreide handleiding met spelmogelijkheden, zodat je het op uiteenlopende situaties kunt toepassen. Om je de eerste keer op weg te helpen krijg je online ondersteuning op maat van een ervaren teamcoach.

  ..... meer over dit product »
 • ricardo-semler-20070314-size-620-e1378826566852-200x200

  Stop een beetje Semler in je team!

  € 195,00

  Ricardo Semler is hot! En dat is niet zomaar. Hij durfde het aan een traditioneel geleid bedrijf aan te passen naar een stijl die nog niet bestond, maar niet veel later bekend werd als ‘De Semco-stijl’. Is jouw team ook toe aan verfrissing?

  Aan de hand van fragmenten uit het boek Semco-stijl, filmpjes en interviews ga je je de principes van Semcostijl eigen maken.

  ..... meer over dit product »
 • goed-gesprek-HR-product

  Een goed gesprek met… een HR professional

  € 195,00

  Lijkt het je niet geweldig om eens te kunnen sparren met een ervaren HR-professional? Inspirerend om met een vakgenoot te praten en te kijken hoe iemand het in een heel andere sector aanpakt? Of misschien is het fijn om van een ervaren rot in het vak de fijne kneepjes te leren, als je zelf net begonnen bent? Of gebruik je het als goede voorbereiding op je eigen beoordelings- en/of functioneringsgesprek?

  In dit persoonlijk gesprek van anderhalf uur, op de werkplek van de HR-professional, kun je praten over de dingen in je vak die je bezighouden en waarover je advies wilt.

  ..... meer over dit product »
 • balans_groen1-200x200

  Verbeter je effectiviteit TURBO-sessie

  € 75,00

  Zou het niet heerlijk zijn om je targets moeiteloos te kunnen halen? Om te werken met een effectief team? Om overzicht te hebben en de juiste prioriteiten in je werk te kunnen stellen? Om te weten hoe je het beste om kunt gaan met die éne medewerker of collega? Om je rol als manager beter in te vullen, nu de verantwoordelijkheden meer bij de professionals zelf komen te liggen. Kortom, om je werk efficiënter en effectiever te kunnen doen.

  Tijdens deze telefonische 1-op-1 sessie van een half uur werken je met een ervaren coach aan inzicht in de principes van moeiteloos werken. Je krijgt een heldere visie op wat je wil bereiken en zicht op wat je in de weg staat om je doelen te realiseren. Tot slot krijg je concrete tips om direct in de praktijk te brengen en een eerste stap om moeiteloos en effectief werken snel te realiseren.

  ..... meer over dit product »