ondernemerschap | Productcategorieën | Empowerbox

ondernemerschap

Alle 4 resultaten weergegeven

 • viziermaker

  De Viziermaker; met open vizier zie je nu eenmaal meer!

  € 800,00

  Lukt het jou om steeds weer met een frisse blik naar jouw situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt?

  Om weer eens met open vizier te kijken naar jouw situatie, nemen we de tijd om via een stukje persoonlijke historie de stap te zetten naar jouw wensen in het nu. Op professioneel en op persoonlijk vlak. Zo kun je bepalen waarmee je verder wilt en wat je liever achter je laat.
  We maken een plan waarmee je gemakkelijk in actie kunt komen. Vanuit het motto; Kunnen begint met doen!

  ..... meer over dit product »
 • ricardo-semler-20070314-size-620-e1378826566852-200x200

  Stop een beetje Semler in je team!

  € 195,00

  Ricardo Semler is hot! En dat is niet zomaar. Hij durfde het aan een traditioneel geleid bedrijf aan te passen naar een stijl die nog niet bestond, maar niet veel later bekend werd als ‘De Semco-stijl’. Is jouw team ook toe aan verfrissing?

  Aan de hand van fragmenten uit het boek Semco-stijl, filmpjes en interviews ga je je de principes van Semcostijl eigen maken.

  ..... meer over dit product »
 • ondernemersvaardigheden

  Test je ondernemersvaardigheden

  € 195,00

  Als ondernemer heb je maar één doel: van je bedrijf een succes maken. Zeg nou zelf, hoe vaak heb je het daar met iemand over? Met deze test krijg je meer inzicht in jezelf als ondernemer. Ook als je van plan bent om ondernemer te gaan worden is het goed om te kijken of je over de juiste vaardigheden en mentaliteit beschikt om het tot een succes te maken. In de vragenlijst wordt rekening gehouden met de levenscyclusfase van het bedrijf en jouw persoonlijke.

  Het invullen van de vragenlijst duurt 70-90 minuten. De rapportage gaat in op de volgende onderdelen:

  Ondernemerscompetentie

  Persoonlijkheid van jou als ondernemer

  Ondernemingsfases & rollen

  Managementrollen

  Over de resultaten kun je online sparren met een coach.

  ..... meer over dit product »
 • balans_groen1-200x200

  Verbeter je effectiviteit TURBO-sessie

  € 75,00

  Zou het niet heerlijk zijn om je targets moeiteloos te kunnen halen? Om te werken met een effectief team? Om overzicht te hebben en de juiste prioriteiten in je werk te kunnen stellen? Om te weten hoe je het beste om kunt gaan met die éne medewerker of collega? Om je rol als manager beter in te vullen, nu de verantwoordelijkheden meer bij de professionals zelf komen te liggen. Kortom, om je werk efficiënter en effectiever te kunnen doen.

  Tijdens deze telefonische 1-op-1 sessie van een half uur werken je met een ervaren coach aan inzicht in de principes van moeiteloos werken. Je krijgt een heldere visie op wat je wil bereiken en zicht op wat je in de weg staat om je doelen te realiseren. Tot slot krijg je concrete tips om direct in de praktijk te brengen en een eerste stap om moeiteloos en effectief werken snel te realiseren.

  ..... meer over dit product »