persoonlijke ontwikkeling | Productcategorieën | Empowerbox

persoonlijke ontwikkeling

Showing 1–12 of 23 results

 • Plaatsvervanger

  Beschik jij over de juiste managementvaardigheden?

  € 195,00

  Wil je weten of jij over voldoende managementvaardigheden beschikt? Omdat je stijl van leidinggeven verandering nodig heeft? Of omdat je je afvraagt in welke richting jij jezelf nog kan ontwikkelen? Heb je het idee dat je effectiever kan zijn als manager?

  Deze competentievragenlijst brengt de leiderschapsstijl, competenties en motivatie van jouw als manager in kaart. Competenties die aan de orde komen zijn o.a.: argumenteren, coachen, delegeren, empoweren, ondersteunen en structureren.

  Je ontvangt een persoonlijk rapport en kunt online wat dieper ingaan op enkele thema’s uit het rapport. Het invullen van de vragen kost je 15 tot 20 minuten. Om deze test goed uit te voeren is het belangrijk dat je al ervaring als manager hebt.

  ..... meer over dit product »
 • viziermaker

  De Viziermaker; met open vizier zie je nu eenmaal meer!

  € 800,00

  Lukt het jou om steeds weer met een frisse blik naar jouw situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt?

  Om weer eens met open vizier te kijken naar jouw situatie, nemen we de tijd om via een stukje persoonlijke historie de stap te zetten naar jouw wensen in het nu. Op professioneel en op persoonlijk vlak. Zo kun je bepalen waarmee je verder wilt en wat je liever achter je laat.
  We maken een plan waarmee je gemakkelijk in actie kunt komen. Vanuit het motto; Kunnen begint met doen!

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Advanced lidmaatschap

  € 545,00

  Het Advanced lidmaatschap is een verdieping op Premium en geschikt voor gevorderden. Met een Advanced lidmaatschap werk je in onze EmpowerAcademy  aan jezelf, in je eigen tempo, aan topics die voor jou relevant zijn. Je krijgt wekelijks lessen met steeds de belangrijkste essentie van ‘T-shaped’ topics zoals leiderschapsvaardigheden, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, marketing, sales, financiën, duurzaamheid, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie.

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf.

   

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Free lidmaatschap

  Gratis!

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf. Met het Free lidmaatschap maak je gratis kennis met EmpowerAcademy. Je kunt je vrijblijvend aanmelden met je e-mailadres.

  We zijn druk bezig met het vernieuwen van onze Academy, binnenkort kun je je hiervoor weer aanmelden.

  ..... meer over dit product »
 • hoofdbeeld-empowerbox-academy-vierkant

  EmpowerAcademy Premium lidmaatschap

  € 180,00

  Als Premium krijg je meer handvatten en mogelijkheden dan in het Free lidmaatschap. Je krijgt wekelijks lessen met steeds de belangrijkste essentie van ‘T-shaped’ topics zoals leiderschapsvaardigheden, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, marketing, sales, financiën, duurzaamheid, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie.

  Of je nu directeur, manager of professional bent van een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren. Met EmpowerAcademy heb je een platform tot je beschikking om jezelf breed te blijven ontwikkelen en zo van toegevoegde waarde te blijven voor je organisatie of bedrijf.

   

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Hoe vitaal ben jij?

  € 37,00

  Wil je weten hoe het met jouw vitaliteit gesteld is? Deze kort test is bijna een check-up van een aantal factoren die samen jouw vitaliteit bepalen. Het heeft betrekking op je lichamelijke gezondheid (bewegingspatroon, leefgewoonten), maar ook je mentale fitness (stress, lekker in je vel). Vitale mensen kunnen de hele wereld aan…

  Vitaliteit is een basisvoorwaarde om energiek in het leven te staan en je werk goed te kunnen doen. Wil jij weten wat je nog kan verbeteren aan je eigen vitaliteit, doe dan deze korte scan. Misschien weet je van jezelf al wel ‘hoe het zit’ en wat je nog beter kunt doen. En ga je morgen beginnen… Maar als het dan zo op een rijtje staat op 2 A4-tjes met praktische adviezen, kun je er niet meer omheen!

  Het invullen van de vragen kost je maximaal 10 minuten. We helpen je graag verder met tips om je vitaliteit te verbeteren en hardnekkige gewoonten te doorbreken. De test is een goede aanvulling op Test je houdbaarheid

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Houd jezelf een spiegel voor met paardencoaching

  € 195,00

  Herken je dit:

  • Ik loop ergens tegen aan, maar weet niet precies waar het ‘m in zit…
  • Ik vind het lastig om erover te praten…
  • Ik heb geen zin in praatsessies…
  • Ik zit in een coachtraject, maar heb eigenlijk een doorbraak nodig…

  Denk dan eens aan paardencoaching! Dit geeft je de mogelijkheid om eens vanuit een heel ander perspectief te kijken naar wat er speelt in jouw leven. Paarden zijn vluchtdieren en leven in kuddes. Om te overleven, scannen zij continu hun omgeving, zowel binnen de kudde als daarbuiten. Naar buiten om te zien of er gevaar dreigt, naar binnen om te bepalen of alle kuddegenoten in staat zijn om te vluchten als er gevaar dreigt. Zij zijn in staat om spanning bij een ander paard waar te nemen en te helpen loslaten, zodat ieder paard in staat is om weg te rennen als dat nodig is.

  Om deel te nemen aan een sessie paardencoaching is het niet nodig om ervaring of zelfs affiniteit met paarden te hebben. Het enige dat je hoeft te doen, is samen met het paard in één ruimte te staan. Daarna is het een kwestie van afwachten hoe het paard op jou reageert. De paardencoach heeft geleerd om de signalen van het paard te interpreteren, en legt deze aan jou voor. Dit maakt het mogelijk om op een hele natuurlijke manier naar thema’s te kijken die belangrijk zijn in jouw leven en inzicht te geven in dilemma’s die spelen.

  Gun jezelf een ander perspectief in een individuele sessie van ongeveer anderhalf uur in het midden van het land met een ervaren paardencoach.

  ..... meer over dit product »
 • presenteren-francois

  Krachtiger presenteren met theatertechnieken

  € 375,00

  Wil je leren hoe je meer impact kan genereren met jouw presentaties? Wil je ontdekken hoe je ontspannen een krachtig ‘op het podium’ kan staan? In deze module leer je hoe technieken die in het theater werken ook bruikbaar zijn bij zakelijke presentaties.
  Deze workshop is bedoeld voor professionals die hun presentatiekracht naar een hoger niveau willen brengen. De inzichten en ervaringen die je opdoet verhogen jouw impact als je oog in oog staat met je publiek. zowel bij kleine presentaties, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, als bij presentaties in grote congreszalen. De workshop wordt gegeven door trainers / cabaretiers met veel podiumervaring in zowel theater als op zakelijke bijeenkomsten. De workshop is effectief, inspirerend en ook nog… leuk!

  ..... meer over dit product »
 • mindfullness

  Mindfulness in werk en privé

  € 195,00

  Wil jij meer rust in je hoofd, minder last hebben van je gedachten en emoties? Kun je je moeilijk concentreren of focus houden? Heb je last van stress of worstel je met de balans tussen werk en privé? Deze online training Mindfulness in werk en prive laat je in 9 lessen zien en vooral ervaren wat aandachtstraining voor je kan betekenen. In deze cursus werk je individueel aan de hand van duidelijke video- en audiofragmenten. Er is ook veel achtergrondinformatie, zodat je ook een verdieping kan aanbrengen als je al eerder met mindfulness in aanraking met geweest.

  ..... meer over dit product »
 • productfoto overwinnen

  Overwinnen

  € 495,00

  Een sportieve workshop voor teams

  Tijdens de eendaagse workshop Overwinnen verbindt Jacques Brinkman topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Want ondernemen is topsport. Het draait om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Overwinnen geeft concrete oplossingen en handvatten die ervoor zorgen dat het in uw organisatie morgen anders, beter en sneller gaat.

  Het gaat niet om de elf besten, maar om de beste elf.

  Werken in teams is dynamisch. Wat is de opstelling? Wat wordt de tactiek? Hoe zit uw team in de wedstrijd? Moeten we ergens ingrijpen door het wijzigen van de opstelling of het wisselen van spelers? Resultaat: een winnend team met plezier, passie, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

   

  ..... meer over dit product »
 • houdbaarheid-vierkant

  Test je houdbaarheid

  € 87,00

  Duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid zijn belangrijke thema’s op de arbeidsmarkt van vandaag. Weet jij eigenlijk wel hoe het met jouw eigen houdbaarheid op de arbeidsmarkt gesteld is? Wil jij je talenten optimaal benutten? Wil je meer plezier op je werk? Welke ontwikkelingsmogelijkheden biedt je huidige werk nog?

  Deze compacte test geeft antwoord op vragen als “Ben ik een bevlogen medewerker?”, “Waar sta ik qua ontwikkeling?” en “Wat geeft mij energie?” Het rapport besteedt aandacht aan bevlogenheid, persoonlijke flexibiliteit, werkvermogen en werk-privé balans en ontwikkeling. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische tips om mee aan de slag te gaan.

  Je ontvangt een persoonlijk rapport en kunt online wat dieper ingaan op enkele thema’s uit het rapport. Het invullen van de vragen kost je maar 10 minuten. Ondanks de korte invultijd levert het een waardevolle rapportage op om duurzame inzetbaarheid concreet te maken.

  ..... meer over dit product »
 • ondernemersvaardigheden

  Test je ondernemersvaardigheden

  € 195,00

  Als ondernemer heb je maar één doel: van je bedrijf een succes maken. Zeg nou zelf, hoe vaak heb je het daar met iemand over? Met deze test krijg je meer inzicht in jezelf als ondernemer. Ook als je van plan bent om ondernemer te gaan worden is het goed om te kijken of je over de juiste vaardigheden en mentaliteit beschikt om het tot een succes te maken. In de vragenlijst wordt rekening gehouden met de levenscyclusfase van het bedrijf en jouw persoonlijke.

  Het invullen van de vragenlijst duurt 70-90 minuten. De rapportage gaat in op de volgende onderdelen:

  Ondernemerscompetentie

  Persoonlijkheid van jou als ondernemer

  Ondernemingsfases & rollen

  Managementrollen

  Over de resultaten kun je online sparren met een coach.

  ..... meer over dit product »