testen | Productcategorieën | Empowerbox

testen

Alle 4 resultaten weergegeven

 • Plaatsvervanger

  Beschik jij over de juiste managementvaardigheden?

  € 195,00

  Wil je weten of jij over voldoende managementvaardigheden beschikt? Omdat je stijl van leidinggeven verandering nodig heeft? Of omdat je je afvraagt in welke richting jij jezelf nog kan ontwikkelen? Heb je het idee dat je effectiever kan zijn als manager?

  Deze competentievragenlijst brengt de leiderschapsstijl, competenties en motivatie van jouw als manager in kaart. Competenties die aan de orde komen zijn o.a.: argumenteren, coachen, delegeren, empoweren, ondersteunen en structureren.

  Je ontvangt een persoonlijk rapport en kunt online wat dieper ingaan op enkele thema’s uit het rapport. Het invullen van de vragen kost je 15 tot 20 minuten. Om deze test goed uit te voeren is het belangrijk dat je al ervaring als manager hebt.

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Hoe vitaal ben jij?

  € 37,00

  Wil je weten hoe het met jouw vitaliteit gesteld is? Deze kort test is bijna een check-up van een aantal factoren die samen jouw vitaliteit bepalen. Het heeft betrekking op je lichamelijke gezondheid (bewegingspatroon, leefgewoonten), maar ook je mentale fitness (stress, lekker in je vel). Vitale mensen kunnen de hele wereld aan…

  Vitaliteit is een basisvoorwaarde om energiek in het leven te staan en je werk goed te kunnen doen. Wil jij weten wat je nog kan verbeteren aan je eigen vitaliteit, doe dan deze korte scan. Misschien weet je van jezelf al wel ‘hoe het zit’ en wat je nog beter kunt doen. En ga je morgen beginnen… Maar als het dan zo op een rijtje staat op 2 A4-tjes met praktische adviezen, kun je er niet meer omheen!

  Het invullen van de vragen kost je maximaal 10 minuten. We helpen je graag verder met tips om je vitaliteit te verbeteren en hardnekkige gewoonten te doorbreken. De test is een goede aanvulling op Test je houdbaarheid

  ..... meer over dit product »
 • houdbaarheid-vierkant

  Test je houdbaarheid

  € 87,00

  Duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid zijn belangrijke thema’s op de arbeidsmarkt van vandaag. Weet jij eigenlijk wel hoe het met jouw eigen houdbaarheid op de arbeidsmarkt gesteld is? Wil jij je talenten optimaal benutten? Wil je meer plezier op je werk? Welke ontwikkelingsmogelijkheden biedt je huidige werk nog?

  Deze compacte test geeft antwoord op vragen als “Ben ik een bevlogen medewerker?”, “Waar sta ik qua ontwikkeling?” en “Wat geeft mij energie?” Het rapport besteedt aandacht aan bevlogenheid, persoonlijke flexibiliteit, werkvermogen en werk-privé balans en ontwikkeling. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische tips om mee aan de slag te gaan.

  Je ontvangt een persoonlijk rapport en kunt online wat dieper ingaan op enkele thema’s uit het rapport. Het invullen van de vragen kost je maar 10 minuten. Ondanks de korte invultijd levert het een waardevolle rapportage op om duurzame inzetbaarheid concreet te maken.

  ..... meer over dit product »
 • ondernemersvaardigheden

  Test je ondernemersvaardigheden

  € 195,00

  Als ondernemer heb je maar één doel: van je bedrijf een succes maken. Zeg nou zelf, hoe vaak heb je het daar met iemand over? Met deze test krijg je meer inzicht in jezelf als ondernemer. Ook als je van plan bent om ondernemer te gaan worden is het goed om te kijken of je over de juiste vaardigheden en mentaliteit beschikt om het tot een succes te maken. In de vragenlijst wordt rekening gehouden met de levenscyclusfase van het bedrijf en jouw persoonlijke.

  Het invullen van de vragenlijst duurt 70-90 minuten. De rapportage gaat in op de volgende onderdelen:

  Ondernemerscompetentie

  Persoonlijkheid van jou als ondernemer

  Ondernemingsfases & rollen

  Managementrollen

  Over de resultaten kun je online sparren met een coach.

  ..... meer over dit product »