Hallo bestuursassistent!


Jij hebt in de gaten dat je steeds moet blijven ontwikkelen om bij te blijven in je vak. Daarom volg je de opleiding bestuursassistent. Ook jouw secretaressevak verandert en met de doorgroei naar bestuursassistent krijg je een nieuwe rol en nieuw perspectief. Daarmee heb je een mooie stap in de goede richting gezet!

bestuursassistent

 

Uitgeleerd?

Echt niet. Nooit. Want de wereld verandert. Organisaties veranderen. Dus je werk verandert. De kans dat het werk van secretaresses in de nabije toekomst er heel anders uit ziet is 81% (volgens onderzoek van Oxford University Martin School uit 2013) Dat betekent bijblijven. Maar waarin precies?

Het World Economic Forum heeft de belangrijkste vaardigheden voor de toekomst op een rijtje gezet. Dit is hun top 5:

  1. probleem oplossend vermogen
  2. kritisch denken
  3. creativiteit
  4. people management
  5. coördineren

Valt het je op dat het vooral over samenwerking en innovatie gaat? Dit zijn waarschijnlijk vakken die niet de basis van je opleiding vormen. Dit betekent dat je hierin nog veel kunt ontwikkelen. Of beter gezegd: moet ontwikkelen. Het liefst vanaf vandaag! Zonder time-management, een goede werk-privé-balans en plezier in je werk wordt het erg lastig om al die ballen in de lucht te houden. En daar hebben we – van Empowerbox – iets op bedacht

 

Eén ding is duidelijk: mensen die zich blijven ontwikkelen zijn beter toegerust om met veranderingen om te gaan

 

Makkelijker gezegd dan gedaan

Bij Empowerbox merken we -net als jij- hoe ontzettend moeilijk het is om alle relevante ontwikkelingen bij te benen. Ook wij willen ook de beste blijven in ons vakgebied. Je wil niet achter de feiten aanlopen. Of te laat merken dat jouw expertise niet meer wordt gevraagd. Vanuit onze persoonlijke achtergronden op het gebied van communicatie, marketing en design, business development, online technologie, persoonlijke ontwikkeling en organisatieverandering kunnen wij bij uitstek mensen verbinden en relevante kennis en vaardigheden op een overzichtelijke manier aanreiken.

We beschikken bovendien over experts op het gebied van coaching, presentatietechnieken, loopbaanontwikkeling, leidinggeven en nog veel meer. En die hebben we gevraagd om hun beste inzichten met ons te delen, zodat jij je voordeel daarmee kunt doen in jouw verder ontwikkeling als bestuursassistent.
bestuursassistent

De professional van de toekomst is T-shaped

Wat? T-shaped? Ja, T-shaped: diepgaande specialistische kennis op je vakgebied en brede kijk op de aanpalende gebieden waar je mee moet samenwerken.

Een T-shaped professional is een persoon met specialistische kennis op het eigen vakgebied, die tevens in staat is om over de grenzen van zijn eigen vakgebied heen te kijken en verbindingen te leggen. Dit wordt wel de professional van de toekomst genoemd. Hoe ga jij je verbreding invullen? Waar haal jij de tijd vandaan?

Dat is precies waarom wij de EmpowerAcademy zijn begonnen. In onze EmpowerAcademy werk je aan jezelf, in je eigen tempo, aan topics die voor jou relevant zijn. Het heeft een logische opbouw waarin je steeds een leerslag maakt die voor verdieping en inspiratie zorgt. Daarnaast heb toegang tot whitepapers, e-books, moodboards, artikelen, discussie forums, filmpjes, online trainingen, verdiepende masterclasses, webinars, workshops en events. Daarmee kom je ook in contact met ons snelgroeiende netwerk van gelijkgestemden en experts. Het is dé manier om efficiënt te werken aan je eigen persoonlijke groei.

De Academy heeft me in mijn denkproces geholpen. Puzzelstukjes vallen in elkaar door de thematische manier waarop alles gepresenteerd wordt

– Anna, teamleider

Zeker van je zaak

Als je werkt aan je eigen ontwikkeling kun je het hoofd bieden aan alle veranderingen om je heen. Je blijft aantrekkelijk voor je organisatie en inspireert andere mensen. Hoe lekker is het als je met plezier naar je werk gaat en weet dat het wel goed zit met jouw inbreng.

Met EmpowerAcademy krijg je er meteen een netwerk bij van mensen die ook investeren in zichzelf en zich blijven doorontwikkelen. Alleen dat al werkt inspirerend en bovendien ook heel efficiënt. Je kunt je vragen kwijt aan andere mensen uit de praktijk en aan onze experts. Heerlijk als je af en toe kunt sparren…

De EmpowerAcademy is heel leerzaam. Ik heb vooral mijn leiderschapsvaardigheden aangescherpt. Ik weet hoe ik kan delegeren en niet bang hoef te zijn om zaken uit handen te geven

– Rene, horeca ondernemer

 

Gratis lidmaatschap EmpowerAcademy

Lijkt het je wat? Je houdbaarheidsdatum verlengen door jezelf breder te ontwikkelen? Op een manier die je weinig tijd kost? Meld je aan voor het gratis lidmaatschap op EmpowerAcademy, neem de proef op de som en krijg (weer) grip op je groei!
Wanneer je op de knop hieronder klikt, ga je naar de introductiepagina’s van de EmpowerAcademy. Daar lees je meer over de EmpowerAcademy én kun je je gratis aanmelden.Scroll naar top