erik-van-venetie

Erik van Venetië

Ik had zoveel content dat ik amper wist waar te beginnen.

"Ze zeggen dat je op afstand beter overzicht krijgt. Nou, dat klopt! In mijn lange carrière als lobby consultant en trainer én auteur heb ik heel veel kennis, materiaal en cases verzameld. Letterlijk teveel om op te noemen. Waar moest ik beginnen? Empowerbox heeft me enorm geholpen om vanuit behoefte en kansen een online training vorm te geven. En vandaar uit verder te ontwikkelen tot een mooie e-learning."

Fijn hoor, dat alles online staat en het ook blijft doen.

"Ik verzorgde altijd al veel trainingen. Maar online was ik nog niet actief. Ik zag enorm op tegen de techniek achter een e-learning en webwinkel. Maar alles draait en blijft draaien. Empowerbox ontzorgde me hier compleet in. En keken tevens mee of mijn lesopbouw goed paste in de online modules. Corona heeft online leren een boost gegeven; ik pluk daar nu ook de vruchten van."

mariet-hermans

Mariët Hermans

diederik-van-der-burg

Diederik van der Burg

Met mijn training weet ik nieuwe markten aan te boren.

"Door mijn werk en ervaring als zelfstandig consultant ben ik breder inzetbaar geworden dan in het begin van mijn loopbaan. Veel kennis wordt naar mijn idee echter te weinig gebruikt. Door deze know-how te vertalen naar een online kennisproduct weet ik bestaande maar vooral ook nieuwe doelgroepen te bereiken. De consequente maar behapbare marketingstrategie helpt hierbij."

Gratis adviesgesprek

interim-executive-meeting

Benieuwd naar je mogelijkheden? We verkennen het graag samen met jou in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ter voorbereiding ontvang je een vragenlijst van ons, zodat we goed voorbereid zijn.

Scroll naar boven