Persoonlijke ontwikkeling op een presenteerblaadje

Iedereen weet: je bent nooit uitgeleerd. Want je wil bijblijven in je huidige werk. Of misschien veranderen van baan? Maar waar haal je de tijd vandaan?

Empowerbox stimuleert een leven lang leren. In de Empowerweek delen onze trainers en coaches via korte webinars hun inzichten over diverse thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling. Wat houdt hun training in? Waarin is hun aanpak onderscheidend? En wat kun je er direct mee?

Bekijk de replays

Meld je aan en je ontvangt een link naar de replay(s)

Sieka Bos: Beter in balans met paardencoaching (45 min.)
Sieka is psycholoog en paardencoach. Hierbij maakt zij gebruik van het spiegelend vermogen van paarden en van belangrijke inzichten uit de psychologie. Sieka is specialist in het coachen van mantelzorgers. Voel je je beter in je mantelzorgrol? Dan voel je je ook beter op je werk. Want de inzichten die je krijgt zijn ook daar heel goed toepasbaar. Benieuwd wat paardencoaching voor jou of je werknemers kan betekenen?

Meld je aan voor de replay


Diederik van der Burg: Ondernemer, waar gaat jouw reis heen? (45 min.)
Om als ondernemer je droom te realiseren, is een van de voorwaarden dat je het juiste team om je heen verzamelt. Maar hoe goed elk van de mensen in je team ook is, ze gaan niet vanzelf met z'n allen jouw droom waarmaken. Tijdens dit webinar geeft Diederik meer inzicht over hoe je teamgenoten enthousiast maakt en over ieders rol bij het uitvoeren van je plan. En, hoe geef je daar in de praktijk invulling aan? Het blijkt dat eekhoorns, bevers en ganzen je daar nuttige lessen over kunnen leren. Welke, dat hoor je in dit webinar.

Meld je aan voor de replay


Marianne Eussen: Meer grip op je workflow met de Bullet Journal (45 min.)
Als professional vlieg je van afspraak naar afspraak en heb je nauwelijks tijd om je to-do’s gedaan te krijgen. Soms verlies je zelfs het overzicht op alle dingen die nog moeten gebeuren. Een Bullet Journal is een creatieve en praktische methode en geeft je overzicht in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoorklussen. Marianne laat zien hoe een bullet journal werkt en geeft je praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Benieuwd?

Meld je aan voor de replay


Marianne Eussen: Teamontwikkeling in turbulente tijden (45 min.)
Marianne laat in dit webinar zien hoe je in deze turbulente tijden focus in een team brengt. Vol praktische tips om je team effectiever te maken. Daarbij komt ook de rol van de manager aan de orde. Ben je teamlid, manager, HR-specialist of begeleid je teams als trainer of coach? En ben je benieuwd hoe je een team ‘futureproof’ kan maken? Dan is dit webinar echt iets voor jou. Meer weten?

Meld je aan voor de replay


Mariet Hermans: Hoe word ik een goede redacteur? (45 min.)

Krijg jij vaak het verzoek om even naar een tekst te kijken? En ga je daar graag op in, maar met de nodige onzekerheid? Teksten redigeren is een vak, en niet altijd het gemakkelijkste. Vooral als je voor kwaliteit staat en een perfect geredigeerde tekst wilt afleveren. In dit webinar gaat Mariët in op een handige aanpak om in de beschikbare tijd het maximale aan een tekst te doen. Ook laat ze zien hoe je feedback geeft aan de schrijver, zodat deze je aanpassingen accepteert. Meer weten?

Meld je aan voor de replay


Karin Terpstra: 'Ontwikkel je eigen veerkracht!’ (45 min.)
In deze tijd is persoonlijke veerkracht belangrijker dan ooit. Want veranderingen zijn aan de orde van de dag. Hoe ga je daar mee om? Karin helpt je om je eigen veerkracht te ontdekken. Want die heb je! Veerkracht zit in je, maar moet nog wel gevonden en ontwikkeld worden. In dit webinar leer je hoe je jouw veerkracht herkent en beter gebruikt. Met praktische tips en oefeningen, vanuit een theoretisch kader. Meer weten?

Meld je aan voor de replay


Hilde van den Heuvel: Waar ga/sta ik voor als ondernemer? (45 min.)
Als ondernemer wil je op gezette momenten stil staan en van een afstand naar je bedrijf te kijken. Wat gaat goed? Wat niet? En wat wil ik anders? Dit herijken komt er in de praktijk weinig van. Vragen als ‘waar sta ik voor’ en ‘waar ga ik voor’ blijven dan onbeantwoord. Hilde laat in dit webinar zien hoe het Ondernemersdoolhof-spel helpt om antwoorden te krijgen op deze belangrijke vragen. En hoe je ondernemerschap weer een boost krijgt. Benieuwd?

Meld je aan voor de replay


Nils Zelle: Maak van je kennis een online product (45 min.)
Wil jij als trainer, coach of consultant ook in contact komen met nieuwe klanten? Meer (passief) verkopen? Nils laat in dit webinar zien hoe je van jouw specialisme een online en/of blended product maakt. Welke tools Empowerbox hiervoor gratis ter beschikking stelt. En hoe je onderdeel kan worden van dit snelgroeiende netwerk. Meer weten over dit webinar?

Meld je aan voor de replay


Aanmeldformulier
 

ik ga akkoord met het privacyreglement

 

Heeft u vragen of ondervindt u problemen bij het aanmelden? Stuurt u ons een mailtje via support@empowerbox.nl

Scroll naar top