Persoonlijke ontwikkeling op een presenteerblaadje

Iedereen weet: je bent nooit uitgeleerd. Daarom organiseert Empowerbox drie keer per jaar de Empower-week. Hierin delen onze trainers en coaches via korte webinars hun inzichten over diverse thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling. Wat houdt hun training in? Waarin is hun aanpak onderscheidend? En wat kun je er direct mee?

Maandag 12 oktober

12.00 | Carl Lunenborg: Laat Google voor je werken met data en SEO (45 min.)
Succesvol online ondernemen valt of staat met hoogwaardige data-analyse. Zeker nu de digitale economie in een stroomversnelling is beland, is het zaak om de online consument nog beter te leren kennen.

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


Dinsdag 13 oktober

12.00 | Lilian Kersten: Mediteren kun je leren (45 min.)
Zoek je rust en ontspanning ? Gaan jouw gedachten er soms met jou vandoor? Heb je lichamelijke klachten door stress? Wordt het jachtige leven je af en toe te veel? Door dagelijks stil te staan en te mediteren bouw je een fundament om dichter bij jezelf te komen.
In dit webinar laat Lilian je kennismaken met Meditatie. Niks zweverigs. Down to earth wordt theorie en praktijk interactief door Lilian gecombineerd.

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


16.00 | Yvonne Hogt: de Viziermaker (45 min.)
Lukt het jou om met een frisse blik naar je persoonlijke situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt? Yvonne Hogt brengt met de Viziermaker al je mogelijkheden in beeld, op een creatieve manier en vanuit een ander perspectief. Meer weten over dit webinar?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


Woensdag 14 oktober

09.30 | Karin Terpstra: Ontwikkel je eigen veerkracht! (45 min.)
In deze tijd is persoonlijke veerkracht belangrijker dan ooit. Want veranderingen zijn aan de orde van de dag. Hoe ga je daar mee om? Karin helpt je om je eigen veerkracht te ontdekken. Want die heb je! Veerkracht zit in je, maar moet nog wel gevonden en ontwikkeld worden. In dit webinar leer je hoe je jouw veerkracht herkent en beter gebruikt. Met praktische tips en oefeningen, vanuit een theoretisch kader. Meer weten?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


12.00 | Mariët Hermans - Beter redigeren: een handige aanpak (45 min.)
Sta jij ook voor kwaliteit en wil je graag een perfect geredigeerde tekst afleveren? Dat kan nog best lastig zijn. Redigeren is een vak en niet altijd het gemakkelijkste. Aan de ene kant moet je letten op de grote lijn van de tekst en aan de andere kant mag geen enkel detail je ontgaan. In dit webinar krijg je tips voor een handige aanpak om in de beschikbare tijd het maximale aan een tekst te doen. Meer weten?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


16.00 | Marianne Eussen: Meer grip op je workflow met de Bullet Journal (45 min.)
Als professional vlieg je van afspraak naar afspraak en heb je nauwelijks tijd om je to-do’s gedaan te krijgen. Soms verlies je zelfs het overzicht op alle dingen die nog moeten gebeuren. Een Bullet Journal is een creatieve en praktische methode en geeft je overzicht in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoorklussen. Marianne laat zien hoe een bullet journal werkt en geeft je praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Benieuwd?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


Donderdag 15 oktober

09.30 | Erik van Venetië: Iedereen kan lobbyen (45 min.)
Erik is lobby-specialist en auteur van ‘Het Grote Lobbyboek‘. Tijdens dit webinar maak je kennis met het fenomeen lobbyen. Is lobbyen alleen voor grote multinationals weggelegd? Welke onwaarheden worden er over lobbyen verteld? Erik laat zien welke stappen er in een lobbytraject zitten en hoe je aan je eigen lobbyboodschap werkt. Meer weten?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


12.00 | Diederik van der Burg: Rollen in een succesvol team (45 min.)
Om als ondernemer je droom te realiseren, is een van de voorwaarden dat je het juiste team om je heen verzamelt. Maar wat is het juiste team? Tijdens dit webinar geeft Diederik je inzicht in hoe je een succesvol team samenstelt. Welke rollen er in een team te onderscheiden zijn en wat de toegevoegde waarde is van elke rol. Dit doet hij aan de hand van de teamrollen van Belbin. Een webinar over vormers, planten, bedrijfsmannen en veel anderen.

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


16.00 | Marianne Eussen: Teamontwikkeling in turbulente tijden (45 min.)
Marianne laat in dit webinar zien hoe je in deze turbulente tijden focus in een team brengt. Vol praktische tips om je team effectiever te maken. Daarbij komt ook de rol van de manager aan de orde. Ben je teamlid, manager, HR-specialist of begeleid je teams als trainer of coach? En ben je benieuwd hoe je een team ‘futureproof’ kan maken? Dan is dit webinar echt iets voor jou. Meer weten?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


Vrijdag 16 oktober

12.00 | Nils Zelle: Maak van je kennis een online product (45 min.)
Wil jij als trainer, coach of consultant ook in contact komen met nieuwe klanten? Meer (passief) verkopen? Nils laat in dit webinar zien hoe je van jouw specialisme een online en/of blended product maakt. Welke tools Empowerbox hiervoor gratis ter beschikking stelt. En hoe je onderdeel kan worden van dit snelgroeiende netwerk. Meer weten over dit webinar?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


16.00 | Sieka Bos: Beter in balans met paardencoaching (45 min.)
Sieka is psycholoog en paardencoach. Hierbij maakt zij gebruik van het spiegelend vermogen van paarden en van belangrijke inzichten uit de psychologie. Sieka is specialist in het coachen van mantelzorgers. Voel je je beter in je mantelzorgrol? Dan voel je je ook beter op je werk. Want de inzichten die je krijgt zijn ook daar heel goed toepasbaar. Benieuwd wat paardencoaching voor jou of je werknemers kan betekenen?

Meld je aan voor de herhaling van dit webinar


Aanmeldformulier

  Selecteer de webinars die je wilt terugkijken   

  ik ga akkoord met het privacyreglement

   

  Heeft u vragen of ondervindt u problemen bij het aanmelden? Stuurt u ons een mailtje via support@empowerbox.nl

  Scroll naar top