Persoonlijke ontwikkeling op een presenteerblaadje

Iedereen weet het: je bent nooit uitgeleerd. Want je moet bijblijven in je huidige werk. Of je wil juist veranderen van baan. Maar waar haal je de tijd vandaan? Waar begin je? En kan het niet een beetje leuker? Empowerbox stimuleert een leven lang leren.

Om je kennis te laten maken met ons brede aanbod organiseren we de Empowerweek. Hierin delen diverse trainers en coaches hun inzichten over diverse thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een webinar komen ze zelf aan het woord en vertellen je meer over hun specialisme. Wat houdt hun training in? Welke methodieken komen aan bod? En waarom is hun aanpak onderscheidend?

Programma

Maandag 17 februari
14 uur | Jacques Brinkman: Overwinnen
Oud hockey-international, journalist en ondernemer Jacques Brinkman verbindt topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Want ondernemen is topsport. Het draait om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Benieuwd hoe? Meld je aan voor dit webinar.

15 uur | Yvonne Hogt: de Viziermaker
Lukt het jou om met een frisse blik naar je persoonlijke situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt? Yvonne Hogt brengt met de Viziermaker al je mogelijkheden in beeld, op een creatieve manier en vanuit een ander perspectief. Meer weten over dit webinar? Meld je dan snel aan!

16 uur | Marianne Eussen: The Bullet Journal
Als professional vlieg je van afspraak naar afspraak en heb je nauwelijks tijd om je to-do’s gedaan te krijgen. Soms verlies je zelfs het overzicht op alle dingen die nog moeten gebeuren. Een Bullet Journal is een creatieve en praktische methode en geeft je overzicht in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoorklussen. Wil jij grip krijgen op je workflow? Meld je dan snel aan!

woensdag 19 februari
14 uur | Karin Terpstra: waar haal jij je Motivatie vandaan?
Iedereen denkt en handelt vanuit zijn eigen ‘motivatiemodel’. Als je weet hoe jouw model eruitziet, kun je deze inzichten vertalen naar keuzes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Karin Terpstra vertelt over haar methodiek waarmee mensen gaan leven en werken, in betere afstemming met hun natuurlijke keuzes en met meer energie. Weten over wat jou motiveert? Meld je dan snel aan!

15 uur | Maria Mazarakis: de kracht van je Levensverhaal
Narratief coaching helpt je om via je levensverhaal beter zicht op jouw leven te krijgen. Je ordent, herschikt, vult gaten op en geeft je verhaal betekenis en richting. Immers, er valt altijd wel iets te schaven, te transformeren, te onderzoeken, uit te vinden of te repareren. Maria Mazarakis vertelt over deze door haar ontwikkelde methodiek en wat het je oplevert. Benieuwd hoe jouw levensverhaal er uit ziet? Meld je aan voor dit webinar.

16 uur | Sieka Bos: de kracht van Paardencoaching
Paardencoaching is gebaseerd op natuurlijk kuddegedrag van paarden. Zij scannen continu hun omgeving en reageren op wat zij waarnemen. Dit gebeurt ook als een mens bij een paard staat. De reacties van het paard geven informatie over de persoon, die hier vervolgens met de paardencoach mee kan werken. Sieka is specialist in het coachen van mantelzorgers. Als je je beter voelt in je mantelzorgrol, voel je je ook beter op je werk. Bovendien kunnen de inzichten die de werkende mantelzorger krijgt ook behulpzaam zijn in die werksituatie. Benieuwd naar Paardencoaching? Meld je aan voor dit webinar.

vrijdag 21 februari - Uitzending gemist
Geen gelegenheid om de webinars live te volgen? Geen nood!
Op vrijdag 21 sturen we je de link van je webinar(s) naar keuze.

  • Jacques Brinkman: Overwinnen
  • Yvonne Hogt: de Viziermaker
  • Marianne Eussen: de Bullet Journal
  • Karin Terpstra: waar haal jij je Motivatie vandaan?
  • Maria Mazarakis: de kracht van je Levensverhaal
  • Sieka Bos: de kracht van Paardencoaching

 

Aanmeldformulier

 

ik ga akkoord met het privacyreglement

 

Heeft u vragen of ondervindt u problemen bij het aanmelden? Stuurt u ons een mailtje via support@empowerbox.nl

Scroll naar top