Lang leven leren!

Iedereen weet: je bent nooit uitgeleerd. Empowerbox stimuleert een leven lang leren. In de Empowerweek delen onze trainers en coaches via korte webinars hun inzichten over diverse thema’s. Wat houdt hun training in? Waarin is hun aanpak onderscheidend? En wat kun je er direct mee?

Kijk een of meerdere webinars van je keuze terug:

Maandag 4 oktober

9.30 | Sieka Bos: Sta sterker met paardenkracht (45 min.)
Paardencoaching is een heel natuurlijke manier om inzicht te krijgen in bewuste en onbewuste patronen en motieven. In combinatie met bewezen effectieve methodes uit de psychologie kun je werken aan het vergroten van je flexibiliteit en veerkracht, zodat je beter leert omgaan met alles wat jouw levenspad kruist. Sieka gaat in op de werkzame ingrediënten van paardencoaching en van ACT, een diagnose-overstijgende methodiek die werkt op het niveau van onderliggende processen waar we als mens allemaal in meerdere of mindere mate tegenaan lopen. Benieuwd hoe paardencoaching jou helpt om sterker in je schoenen te staan?

Kijk dit webinar terug


12.00 | Ilona Bloeme: Gelukkiger Met Jezelf (45 min.)
Glijden de dagen aan je voorbij zonder dat je er echt aan deelneemt? Voel je je futloos, chagrijnig en schieten emoties alle kanten op? Met jaloezie kijk je naar andere mensen die hun zaakjes allemaal prima op orde (lijken te) hebben. Zelfverzekerd zie je mensen om je heen van het leven genieten. Dat wil jij eigenlijk ook… Toch? Gelukkiger Met Jezelf is het programma voor meer balans, rust in je hoofd en zelfvertrouwen.

Kijk dit webinar terug


Dinsdag 5 oktober

9.30 | Jacqueline Naaborg: Meer plezier en succes in je werk! (45 min.)
We denken onszelf goed te kennen, maar er valt altijd nog meer te ontdekken. Bijvoorbeeld over jouw toegevoegde waarde binnen een team en organisatie. Over jouw manier van communiceren en hoe anderen jou zien. Over jouw persoonlijke eigenschappen en wat je daar allemaal mee kunt. Al die nieuwe inzichten geven meer zelfvertrouwen en laten jou inzien of en welke stappen je kunt zetten om met meer plezier en succes aan het werk te zijn. Neem jij jezelf nog wel eens onder de loep? In dit webinar kun je daar een beginnetje mee maken.

Kijk dit webinar terug


Woensdag 6 oktober

9.30 | Susan van Reekum: Succesvol acquireren (45 min.)
Ben jij op zoek naar nieuwe klanten of een nieuwe opdrachtgever? Dan is het webinar Succesvol Acquireren iets voor jou! Hoe pak je acquireren nou goed aan? Daarvoor staan we stil bij jouw doelgroep en we kijken naar de mogelijke wijzen om met jouw doelgroep in contact te komen. En hoe kun je de interesse bij je doelgroep wekken zodat je tot een afspraak kunt komen? We sluiten af met een aantal belangrijke do's en don'ts.

Kijk dit webinar terug


12.00 | Karin Terpstra: Ontwikkel je eigen veerkracht (45 min)
In deze tijd is persoonlijke veerkracht belangrijker dan ooit. Want veranderingen zijn aan de orde van de dag. Hoe ga je daar mee om? Karin helpt je om je eigen veerkracht te ontdekken. Want die heb je! Veerkracht zit in je, maar moet nog wel gevonden en ontwikkeld worden. In dit webinar leer je hoe je jouw veerkracht herkent en beter gebruikt. Met praktische tips en oefeningen, vanuit een theoretisch kader.

Kijk dit webinar terug


16.00 | Marianne Eussen: Meer grip op je workflow met de Bullet Journal (45 min.)
Als professional vlieg je van afspraak naar afspraak en heb je nauwelijks tijd om je to-do’s gedaan te krijgen. Soms verlies je zelfs het overzicht op alle dingen die nog moeten gebeuren. Een Bullet Journal is een creatieve en praktische methode en geeft je overzicht in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoorklussen. Marianne laat zien hoe een bullet journal werkt en geeft je praktische tips waarmee je direct aan de slag kan.

Kijk dit webinar terug


Donderdag 7 oktober

09.30 | Hilde van den Heuvel en Susan van Gorp: Zakelijk meer succes! (45 min.)
Doe je al jaren wat je doet en wil je het nu eens anders doen? Verlang jij ernaar om succesvol te zijn als ondernemer? Na dit webinar met praktische tips neem jij de volgende stap met een heldere focus. Durf te kiezen voor jezelf, voor je bedrijf en voor nieuwe klanten. Als het klopt krijg je vleugels en energie en gaan dingen veel makkelijker. Wil jij dit ook? Meld je aan!

Kijk dit webinar terug


12.00 | Erik van Venetië: Iedereen kan lobbyen (45 min.)
Erik is lobby-specialist en auteur van ‘Het Grote Lobbyboek‘. Tijdens dit webinar maak je kennis met het fenomeen lobbyen. Lobbyen is niet alleen weggelegd voor grote multinationals, maar ook voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en actieve burgers. Is lobbyen ook iets voor jou? Erik laat zien welke stappen er in een lobbytraject zitten en hoe je aan je eigen lobbyboodschap werkt.

Kijk dit webinar terug


Vrijdag 8 oktober

12.00 | Nils Zelle: Maak van je kennis een online product (45 min.)
Ben jij expert in jou vakgebied? En wil jij ook in contact komen met nieuwe klanten? Meer (passief) verkopen? Nils laat in dit webinar zien hoe je van jouw specialisme een online en/of blended product maakt. Welke tools Empowerbox hiervoor gratis ter beschikking stelt. En hoe je onderdeel kan worden van dit snelgroeiende netwerk.

Kijk dit webinar terug


Aanmeldformulier

  Selecteer de webinars die je wilt terugkijken

   

  ik ga akkoord met het privacyreglement

  Lees het privacyreglement

   

  Heb je vragen of ondervind je problemen bij het aanmelden? Stuur ons een mailtje via support@empowerbox.nl

  Scroll naar boven