Met enige onregelmaat publiceren we blogs op het snijvlak van e-learning, persoonlijke ontwikkeling en e-commerce.

4 augustus 2022

Lang leve leren

{tekst als schets voor blog met dit thema} Een mens is nooit uitgeleerd. Wil bijblijven in zijn huidige werk. Of veranderen van baan. Nieuwe kennis opdoen is daarom onmisbaar. En van wie kun je nu beter leren dan van een expert?

De nieuwe ‘werkende mens’ is ‘t-shaped’. Heeft specialistische kennis door opleiding en ervaring, aangevuld met een brede ontwikkeling in relevante thema’s. T-shaped mensen zijn vaak creatiever en kunnen vanuit verschillende perspectieven naar situaties kijken. Niet voor niets dé 21st Century Skills (World Economic Forum).

Empowerbox helpt experts met het delen van kennis op een manier die aansluit bij het leren anno nu. Voor de ondernemer draagt het bij aan zijn portfolio en rendement. En de deelnemer leert op een efficiente en doeltreffende manier van de expert. Op een leuke en praktische manier. Leren mag ook leuk zijn – daarom zeggen we: lang leve leren!

Dame presenteren
An H5 additional context title

Hi. I'm H2 section title.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

interim-executive-meeting

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar je mogelijkheden? We verkennen het graag samen met jou in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Scroll naar top