Wil jij van je kennis en ervaring een online leerproduct maken maar weet niet waar je moet beginnen? Of ontbreekt het je aan tijd? Empowerbox helpt ondernemers die geen educatie-, ict- en/of marketingkennis hebben. Je kiest alleen die ondersteuning die je nodig hebt. En na oplevering houden we je product desgewenst up-to-date via ons service abonnement.

ontwikkelen

Om van je expertise een e-learning te maken is specialistische kennis nodig. We vertalen jouw expertise naar een waardevol kennisproduct, waarbij didactiek, leerdoelen en -tempo, lesmodules, lesstof, oefeningen, toetsing en certificering aan bod komen.

produceren

De ontwikkelde content wordt in deze fase als een e-learning aan je bestaande website gekoppeld, waarbij rekening wordt gehouden met de lesopbouw, beveiliging, avg-regelgeving, afrekenmodule en dataopslag.

vermarkten

Je nieuwe kennisproduct biedt veel extra mogelijkheden in marketing. Samen met jou maken we een plan en de eerste content, zodat je een vliegende start maakt om vanuit je nieuwe propositie bestaande en nieuwe doelgroepen te bereiken.

onderhouden

Om je kennisproduct up-to-date te houden is het raadzaam een service abonnement af te sluiten. We evalueren jaarlijks je e-learning, analyseren de marketing en installeren benodigde veiligheidsupdates. En dat voor een vast bedrag per maand.

interim-executive-meeting

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar je mogelijkheden? We verkennen het graag samen met jou in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Scroll naar top