Inspiratie uit Van voornemen naar resultaat

Om je een eind op weg te helpen met je eigen online product geven we je onze online training “Van voornemen naar resultaat” cadeau. Beschouw deze training als een voorbeeld van de mogelijkheden die Empowerbox heeft. Je krijgt een kijkje achter de schermen en ziet hoe een klant Empowerbox beleeft. Vanaf het bestellen tot en met het gebruiken van het product.

Je activeert de gratis training door het product “Van voornemen naar resultaat” in de winkel van Empowerbox te bestellen en bij het afrekenen de ontvangen code in te voeren. Je ontvangt dan 100% korting.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling met een inlogcode. Samen met je mailadres geeft dat toegang tot de E-box van Empowerbox. Je eigen persoonlijke leeromgeving.

Tegelijkertijd is deze training natuurlijk niet alleen maar een voorbeeld voor je eigen online product. Je leert er ook nog eens handige manieren om je doelen daadwerkelijk te realiseren. Dat is soms ook meteen de valkuil… omdat je namelijk zowel aan het leren bent wat de training te bieden heeft als ook te kijken hoe je het kan toepassen op je eigen product.

Daarom lopen we er stap voor stap doorheen en geven we je suggesties voor je eigen product.

 

Wanneer je daar nog vragen over hebt nodigen we je van harte uit voor de maandelijkse Working Days (in principe iedere 2e maandag van de maand). Je krijgt hier deskundig advies van ons, maar ook van collega-partners.

Scroll naar boven