mindfullnessStress en burn-out kosten het Nederlands bedrijfsleven jaarlijks 20 miljard euro [bron: Mental Health and Work Netherlands – OESO 2014]. Voor Empowerbox aanleiding om een product te ontwikkelen dat op een laagdrempelige en effectieve manier medewerkers en zzp’ers helpt om meer controle en focus te krijgen in hun werk.

Samen met Loes Danen (mindfulness trainer/coach, yogadocent) heeft Empowerbox het product “Mindfulness in werk & privé’ ontwikkeld, dat door management, medewerkers en zzp’ers individueel gebruikt kan worden. “In 9 online lessen laten we zien en vooral ervaren wat aandachtstraining kan betekenen” aldus Marianne Eussen, een van de initiatiefnemers van Empowerbox. “Je werkt individueel aan de hand van duidelijke video- en audiofragmenten. Er is ook veel achtergrondinformatie, zodat je ook verdieping kunt aanbrengen als je al eerder met mindfulness in aanraking met geweest”.

Kijk wat ‘Mindfulness in werk en privé’ voor jou kan doen!

Empowerbox is hét webplatform voor persoonlijke ontwikkeling. Met een continu groeiend aantal experts worden nieuwe producten ontwikkeld waarmee medewerkers en zelfstandige professionals zich verder kunnen professionaliseren. De verschillende producten zoals cursussen, trainingen, workshops en coachings, onderscheiden zich door creativiteit. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe kennis en ervaringen beter beklijven dan bij reguliere cursussen. De producten van Empowerbox worden als zeer waardevol ervaren, waardoor ze ook cadeau gegeven kunnen worden, bijvoorbeeld als beloning of als blijk van waardering.

Scroll naar top