Auteurtoolbox: 6 stappen om je training snel online te krijgen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Speciaal voor jou, als partner van Empowerbox, hebben we deze auteurtoolbox gemaakt.
Om je praktisch op weg te helpen met je eigen online product.
We helpen je in zes stappen om je eigen online training op te zetten.
Heb je de achtergrondinformatie over het maken van een onweerstaanbare en effectieve online-training al gelezen?
Dat is wel handig voordat je hier verder gaat…

In de zes stappen uit déze training maken we vaak gebruik van voorbeelden uit onze online training ‘Van voornemen naar resultaat’. Deze krijg je van ons cadeau door de ontvangen code te gebruiken. Heb je dat nog niet gedaan? Lees dan onderstaande informatie nog even goed door:

Je activeert de gratis training door het product ‘Van voornemen naar resultaat‘ in de winkel van Empowerbox te bestellen en bij het afrekenen de ontvangen code in te voeren. Je ontvangt dan 100% korting.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling met een inlogcode. Samen met je mailadres geeft dat toegang tot de E-box van Empowerbox. Je eigen persoonlijke leeromgeving. Je vindt de training onder ‘mijn ebox’ op de homepage van Empowerbox. Als je vervolgens even naar beneden scrolt, zie je onder ‘mijn empowerboxproducten’ deze training staan.

Tegelijkertijd is deze training natuurlijk niet alleen maar een voorbeeld voor je eigen online product. Je leert er ook nog eens handige manieren om je doelen daadwerkelijk te realiseren. Dat is soms ook meteen de valkuil… omdat je namelijk zowel aan het leren bent wat de training te bieden heeft als ook te kijken hoe je het kan toepassen op je eigen product.

Deze training bestaat uit 12 onderdelen en duurt ruim 5 uur. Maar dan heb je ook je online training klaar!
Bij iedere les staat een aparte tijdsindicatie, zodat je de lessen goed kan plannen. Gemiddeld duurt een les 30 minuten.

En nu… hup aan de slag!

Scroll naar boven