Complete Corona Thuiswerk Training

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9,95
Begin
This module is currently closed

Gefeliciteerd!

Je hebt de stap genomen thuiswerken zo aangenaam en effectief mogelijk te maken. Je gaat er geen spijt van krijgen!

In deze training geven we jou de beste tips over het goed inrichten en plannen van je dag, een goede thuis-werkplek creëren en beter samenwerken met je collega's. Maar ook over op afstand leidinggeven aan een team, hoe je gezond en fit blijft en hoe je je kunt voorbereiden op toekomstige fasen. Een complete gids om met de maatregelen rondom het coronavirus goed te blijven functioneren.

Deze online training is een co-productie van diverse partners van Empowerbox. De training wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe onderwerpen en aanvullingen op de bestaande onderwerpen. Want we zullen waarschijnlijk nog een hele tijd te maken hebben met aangepaste regels, voor werk en voor het openbare leven.

Dit betekent dat er tijd genoeg is om jezelf nieuwe dingen aan te leren in je manier van werken, met elkaar omgaan, leren en zaken doen. Daar helpen we graag bij. Als er een update komt wordt je daar vanzelf over geïnformeerd.

Zoals je in het onderstaande overzicht ziet ga je waarschijnlijk door heel wat fases (tegelijk). Met deze Complete Corona Thuiswerk Training geven we je inzicht én overzicht. Daarmee krijg je meer grip op de ontstane situatie en kun je angst achter je laten en leren en groeien.

En groeien... daar houden wij van bij Empowerbox.

 

De hele training kost je ongeveer 6 uur. Verdeeld over vier thema's krijg je 17 lessen met praktische tips om effectief thuis te werken tijdens deze coronacrisis. Maar ook om na te denken over de tijd ná deze crisis. Bij ieder onderdeel staat een tijdsindicatie vermeld, zodat je weet hoeveel tijd je nodig hebt om de les af te ronden.

Het kan heel handig zijn om in deze chaotische tijd een dagboekje bij te houden. Met je eye-openers, en verslag van wat je meemaakt. Het kan zo snel veranderen dat je niet meer weet hoeveel tijd er nu werkelijk voorbij is gegaan. Of om het straks, als alles voorbij is, terug te kunnen lezen...

Zo'n dagboek helpt je ook om te bepalen wat je wil blijven doen, waar je eigenlijk heel blij mee bent door deze situatie. Maar bijvoorbeeld ook om je te realiseren wat je mist en hoe belangrijk dit voor je is. Daar wil je dan meer van, zodra het weer kan. Of je gaat naar een oplossing zoeken binnen de huidige mogelijkheden.

Empowerbox biedt je ook de mogelijkheid om deze aantekeningen 'online' te maken. De groene knop, rechtsonder op je scherm, brengt je naar een online dagboek. Je persoonlijke aantekenboekje. Hier kun je ook jouw antwoorden kwijt op de vragen die bij veel lessen gesteld worden. Vragen die je aan het denken zetten of die de vertaalslag naar je persoonlijke situatie maken.

Veel succes! Haal het beste uit dit moment en kom beter beslagen ten ijs als straks de maatregelen versoepelen.

Pas goed op jezelf en elkaar!

 

PS Wij volgen met onze adviezen en tips altijd de meest recente maatregelen van het RIVM en de rijksoverheid.

 

Scroll naar boven