Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Betaling via Empowerbox
Begin
This module is currently closed

Gefeliciteerd met je eerste stap in meer inzicht in je persoonlijk functioneren en groeipotentieel! Je ontvangt via de mail een uitnodiging om de veelzijdige state-of-the-art persoonlijkheidstest Facet5 online in te vullen. In dit mailtje staat precies hoe dat in zijn werk gaat. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Daarna wordt de heldere rapportage naar je toegestuurd.

Vervolgens neemt een Facet5 geaccrediteerde coach contact met je op voor een gesprek. De coach is goed voorbereid en heeft het rapport ook gelezen. Je krijgt de gelegenheid om het rapport te bespreken en krijgt een persoonlijke toelichting op de resultaten, omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je niet zo bent ingevoerd in alle begrippen uit het rapport. De coach bespreekt ook de onderlinge samenhang met je.

Het gesprek duurt maximaal anderhalf uur en wordt in onderling overleg gepland.

In deze e-box, je persoonlijke digitale leeromgeving, zie je aan de rechterkant de verschillende lessen die horen bij deze online training. Onderaan iedere les vind je een aantal reflectievragen, waarmee je dieper ingaat op je eigen, persoonlijke situatie. Het is als het ware je eigen aantekenboekje. De antwoorden zijn alleen voor jou bestemd en alleen door jou in te zien.

Wil je eerst weten wat Facet5 is en wat het voor je kan betekenen? In onderstaand filmpje vertelt Michiel Castelijn van InContext, de licentiehouder in Nederland, je in 4 minuten meer over Facet5. Ga dan snel naar de 1e les . Daar kun je ook een voorbeeldrapportage bekijken.

Scroll naar top