Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Inleiding

Leuk dat je belangstelling hebt voor de online training Redactievaardigheden. Deze preview geeft je een kijkje in deze training. Je ziet drie korte paragrafen met theorie, waar vervolgens een oefening aan gekoppeld is. Ook vind je een voorbeeld van een tekst die je mag herschrijven. Zo geeft dit voorproefje een goed beeld van wat je in de online training kunt verwachten.

In de online training komen alle aspecten en technieken van het redigeren van zakelijke teksten aan bod. Je leert om in de beschikbare tijd het maximale aan een tekst te doen. Daarmee geef jij je teksten precies die kwaliteit die jij belangrijk vindt.

Voor wie is deze online training geschikt?
De online training Redactievaardigheden is bedoeld voor (eind)redacteuren, communicatiemedewerkers en andere medewerkers die redactiewerkzaamheden uitvoeren. Ook is de training geschikt voor mensen die graag redacteur willen worden.

Opzet van de online training Redactievaardigheden

De online training bestaat uit negen lessen. Elke les bevat een groot aantal onderdelen met theorie, gevolgd door verdiepende opdrachten. De theorie wordt concreet gemaakt door praktische voorbeelden en soms korte filmpjes. Ook krijg je oefenteksten aangeboden om te redigeren.

Met het doornemen van een les ben je anderhalf tot twee uur bezig. Dat is exclusief het redigeren van de oefenteksten, want de tijd die je daaraan besteedt, hangt af van je ervaring met redigeren en je manier van werken. Je kunt altijd je eigen tempo aanhouden.

Tijdens het volgen van de training kun je met al je vragen terecht bij de trainer, Mariët Hermans. Dat kan in de vorm van een e-mail, appje of telefoontje. Beeldbellen kan ook.

 

Wil je weten welke onderwerpen in de training zijn opgenomen, klik dan op de volgende link:

https://empowerbox.nl/product/online-training-redactievaardigheden/

 

Veel succes en plezier met het doornemen van dit voorproefje van de training Redactievaardigheden!

Scroll naar top