Moeiteloos prioriteiten stellen met je eigen ‘bucketlist’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Betaling via Empowerbox
Begin
This module is currently closed

Als je niet weet naar welke haven je wilt zeilen, is geen enkele wind de juiste.

- Seneca, Romeins dichter -

Gefeliciteerd! Dit is je eerste stap om meer zicht en grip te krijgen op de dingen die je echt belangrijk vindt. Op deze manier kun je makkelijker prioriteiten stellen en sturen op resultaat. Op basis van fragmenten uit boeken, documentaires en films ga je praktisch aan de slag met een persoonlijke missie en zogenoemde 'bucketlist' oftewel loodjeslijst.

"The Bucket List" met Morgan Freeman en Jack Nicholson is ook de film die je cadeau gekregen hebt bij deze online-training. Deze film laat zien hoe twee mannen in de laatste fase van hun leven hun dromen proberen te verwezenlijken. De term Bucket List verwijst naar de uitdrukking 'kicked the bucket', zoals ze in het Engels 'het loodje leggen' zeggen. In het Nederlands zouden we dat daarom een loodjeslijst kunnen noemen. We hebben er fragmenten uit geselecteerd ter illustratie. In deze module gebruiken we deze film om je aan het denken te zetten over je eigen prioriteiten en hoe je ze kunt realiseren.

Je kunt alvast de trailer even bekijken (3 minuten):

Deze training bestaat uit 7 lessen en duurt ruim 3,5 uur, exclusief het bekijken van de film. Bij de afzonderlijke lessen staat ook een tijdsindicatie vermeld.

In deze e-box, je persoonlijke digitale leeromgeving, zie je aan de rechterkant de verschillende lessen die horen bij deze online-training. Onderaan iedere les vind je een aantal reflectievragen, waarmee je dieper ingaat op je eigen, persoonlijke situatie. Het is als het ware je eigen aantekenboekje. De antwoorden zijn alleen voor jou bestemd en alleen door jou in te zien. Zo en nu... hup aan de slag!

Scroll naar boven