Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Betaling via Empowerbox
Begin
This module is currently closed

Dankjewel voor je deelname aan deze online training voor meer zakelijk succes!

Met meer focus werken aan de groei van je bedrijf met een duidelijke marketing aanpak!

Hartstikke goed dat je je hebt aangemeld voor deze online training. We zijn erg blij dat je er bent. In je normaal drukke bestaan als ondernemer is het ook altijd al goed om op gezette momenten even stil te staan. Als ondernemer heb je een druk leven en kies je zorgvuldig waar jij jouw tijd en energie aan besteed. Daarom des te belangrijker om te blijven werken áán je bedrijf en dit ook in de toekomst vooral te blijven doen.

Oke, ben je er klaar voor? Wij wel! We leggen je in het kort uit hoe deze training is opgebouwd en wat je nodig hebt om het meeste eruit te halen.

  1. Plan je tijd

De training bevat 6 modules die elke week vrijkomen. Om in je drukke bestaan het meest optimale uit deze online training te halen, is het handig om er zeker 1 dagdeel per week voor in te plannen. Zo heb je voldoende tijd om de module te bekijken en ermee aan de slag te gaan. De ervaring leert door met deze training aan de slag te gaan er ‘onderhuids’ van alles in beweging wordt gebracht. Dat kan een gevoel van onrust geven, maar is uiteindelijk een goed teken. Er komt een andere dynamiek in je ondernemerschap. Geef je er daarom ook vooral aan over en neem de tijd. En plan desnoods een dagdeel extra 😉

  1. Plan je coachgesprek

Heb je bij deze training gekozen voor de persoonlijke coaching? Plan dan voor je start met de eerste module een startgesprek. Dan bespreken we waar je nu staat en met welk doel je deze training gaat volgen. Stuur ons een mailtje via deze link en dan plannen we zsm een zoomafspraak  in voor een 1-op-1 startgesprek. Na afloop van ons gesprek kan je dan met de eerste module aan de slag. Vervolgens heb je dan nog een coachsessie na module 2, module 3 en aan het einde van deze online training. Mocht je tussendoor een vraag hebben, mail dan vooral.

  1. Opbouw van de modules

De online training is opgebouwd in 6 modules. Elke module bevat schriftelijke toelichting een video en tips of bonusmateriaal. Elke module bevat ook meerdere opdrachten. De opdrachten kun je beantwoorden in het aantekeningenveld. Wanneer je hierop klikt, dan zie je de vraag en kan je jouw antwoord hierbij zetten. Zo verzamel je per module alle antwoorden en houd je het bij elkaar. Je aantekeningen kan je vervolgens ook weer downloaden als PDF of Word-bestand. Weet dat wij jouw antwoorden niet kunnen zien, maar jij hebt zo de module en je antwoorden wel allemaal in 1 omgeving bij elkaar. Ben je meer van het papier, geen probleem, dan gebruik je gewoon je eigen schrijfmanier om de antwoorden te verwerken.

  1. Vragen

Loop je vast of heb je ergens een vraag over? Mail ons via deze link. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dan rest ons je voor nu niets anders dan je heel veel succes te wensen!

Module 1 is nu beschikbaar en kan je onder deze pagina starten. Elke week volgt vervolgens een nieuwe module.

Scroll naar top