Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Betaling via Empowerbox
Begin
Deze cursus is momenteel gesloten

opmerkingen van Nils in Blauw

Titel:  minder nice-2-have en meer need-2-have
<Ontdek wat bij je past en waar je blij van wordt!> wordt dan bijvoorbeeld: Reset jezelf / je nieuwe ik / kom in je eigen kracht / Meer succes in je werk / Workpower 2.0 / etc. 

opmerkingen van Marianne in paars

Welke modulecategorieen acht jij van toepassing op jouw training? Ik heb nu zelfreflectie aangevinkt, maar misschien staan er nog meer bij? Je kunt ook een woord toevoegen.

Na het doorlopen van alle lessen vind ik dat de titel de lading niet dekt. Met de zin Je hebt voor deze training gekozen, omdat je verandering wilt op het gebied van werk, denk ik dat je me gaat helpen om erachter te komen welk werk het beste bij mij past. Maar wat je me gaat leren heeft te maken met betere samenwerking, communicatie en meer zelfinzicht. Alles wat met de loopbaan te maken heeft zit verstopt in de oefeningen achter les 8. Waarschijnlijk ben ik al veel eerder afgehaakt omdat ik niet vind wat ik zoek in de eerste lessen. Ik zou dus beginnen met de een paar oefeningen die te maken hebben met de vraag waarmee mensen de onlinetraining hebben gekocht. Vervolgens comprimeer je een paar lessen rondom DISC en het zelfinzicht dat de deelnemer dat oplevert om vervolgens weer door te gaan met de lessen (en dus oefeningen) om aan je loopbaan te werken. Ik denk dat het zo beter aansluit bij de verwachtingen van de deelnemer. Je hebt nu 7 lessen aanloop naar een heel programma dat weggestopt zit achter les 8 en waarvan je dan ook nog zegt: zie maar welke oefening je aanspreekt… volgens mij draait het juist om die oefeningen en moet je de deelnemer aansporen en helpen bij het maken van die oefeningen.


Wat ontzettend leuk dat je gekozen hebt voor de training ´Ontdek wat bij je past en waar je blij van wordt´. Ik kijk ernaar uit om met je te mogen samenwerken.
ik zou het woord ‘mogen’ weglaten. Daar maak je het naar mijn idee zwakker van…

Je ontvangt in deze training een persoonlijke gedragsanalyse, gebaseerd op het DISC-model. Dit model meet iemands bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. Dus de rol die iemand pakt en het natuurlijk gedrag dat iemand laat zien onder druk, of als hij of zij volledig zichzelf kan zijn.

Je hebt voor deze training gekozen, omdat je verandering wilt op het gebied van werk. Met deze training krijg je meer inzicht in je persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en motivatoren. Je ontdekt wat jouw waarde voor het team en/of de organisatie is. Je leert hoe anderen jou kunnen zien en hoe je een samenwerking kunt verbeteren. Na de training kun jij jezelf beter profileren aan de buitenwereld.volgens mij is het jezelf beter presenteren aan of profileren in de buitenwereld

 

Tijdsinvestering

Deze training bestaat uit 8 lessen met een totale tijdsduur van (tijdsduur in uren; bijvoorbeeld ruim 5)  uur, inclusief het bekijken van de video’s, maar exclusief de persoonlijke gesprekken. Voor de online gesprekken nemen we ongeveer 1 à 1,5 uur per gesprek de tijd. Bij de afzonderlijke lessen staat ook een tijdsindicatie vermeld.

In deze e-box, jouw persoonlijke digitale leeromgeving, zie je aan de linkerkant de verschillende lessen die horen bij deze training. Onderaan sommige lessen vind je een aantal reflectievragen, waarmee je dieper ingaat op je eigen, persoonlijke situatie. Het is als het ware je eigen aantekenboekje.

Heel veel succes en plezier tijdens deze training en vooral ook met wat je ervan in de praktijk gaat brengen.

Tot snel tijdens onze online kennismaking!

Scroll naar top