Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
Deze cursus is momenteel gesloten

Wat ontzettend leuk dat je gekozen hebt voor de training ´Ontdek wat bij je past en waar je blij van wordt´. Ik kijk ernaar uit om met je te mogen samenwerken.

Je ontvangt in deze training een persoonlijke gedragsanalyse, gebaseerd op het DISC-model. Dit model meet iemands bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. Dus de rol die iemand pakt en het natuurlijk gedrag dat iemand laat zien onder druk, of als hij of zij volledig zichzelf kan zijn.

Je hebt voor deze training gekozen, omdat je verandering wilt op het gebied van werk. Met deze training krijg je meer inzicht in je persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en motivatoren. Je ontdekt wat jouw waarde voor het team en/ of de organisatie is. Je leert hoe anderen jou kunnen zien en hoe je een samenwerking kunt verbeteren. Na de training kun jij jezelf beter profileren aan de buitenwereld.

 

Tijdsinvestering

Deze training bestaat uit 8 lessen met een totale tijdsduur van (tijdsduur in uren; bijvoorbeeld ruim 5)  uur, inclusief het bekijken van de video’s, maar exclusief de persoonlijke gesprekken. Voor de online gesprekken nemen we ongeveer 1 à 1,5 uur per gesprek de tijd voor. Bij de afzonderlijke lessen staat ook een tijdsindicatie vermeld.

In deze e-box, jouw persoonlijke digitale leeromgeving, zie je aan de linkerkant de verschillende lessen die horen bij deze training. Onderaan sommige lessen vind je een aantal reflectievragen, waarmee je dieper ingaat op je eigen, persoonlijke situatie. Het is als het ware je eigen aantekenboekje.

Heel veel succes en plezier tijdens deze training en vooral ook met wat je ervan in de praktijk gaat brengen. 

Tot snel tijdens onze online kennismaking!

Scroll naar top