Preview E-topics

Met E-topics bieden we je een makkelijke manier om je te blijven ontwikkelen. Onderwerpen in de E-topics zijn bijvoorbeeld: verbeteren van je persoonlijke effectiviteit, communicatie skills, visie & strategie ontwikkelen en (intern) ondernemerschap. De E-topics worden steeds verder aangevuld, mede in samenwerking met onze partners van Empowerbox.

 

Een E-topic bestaat uit 3 tot 6 lessen per thema, met steeds een kernachtige tekst, aangevuld met bijvoorbeeld een filmfragment of opdracht die je kunt uitvoeren. Dat kan online; maar soms is handig om pen en papier bij de hand te hebben 😉

De nieuwe lessen komen wekelijks beschikbaar voor je. Zo werk je stap-voor-stap aan steeds weer een nieuw topic. Het op deze manier aanbieden van kennis in hapklare stukken past helemaal bij persoonlijke ontwikkeling en leren anno nu.

Iedere les duurt 30 tot 45 minuten. Je hebt voldoende tijd om alles van dat topic tot je te nemen. Bijvoorbeeld als je ergens moet wachten, even pauze hebt of tijdens een (trein)reis. Hoe mooi is dat!

 

Benieuwd naar meer? Registreer je dan voor een gratis lidmaatschap. Hiermee krijg je toegang tot de Sneak preview E-topics, waarmee je in een aantal weken stap-voor-stap met steeds nieuwe content ervaart hoe EmpowerAcademy werkt. En gelijk aan je eigen empowerment werkt, natuurlijk 😉

Scroll naar boven