Hoe werkt EmpowerAcademy?

Afhankelijk van je lidmaatschap heb je toegang tot verschillende onderdelen van EmpowerAcademy. Hieronder leggen we in vogelvlucht uit hoe het werkt. Wil je eerst nog even rondkijken? Kijk dan op de Sneak preview EmpowerAcademy.

Onder het menu item academy zie je welke onderdelen voor jou toegankelijk zijn. Afhankelijk van jouw lidmaatschap bevat dit whitepapers, boekentips, verdiepende discussies, digitale artikelen en boeken en diverse E-topics (korte online-trainingen). En bovendien een interessant netwerk van andere deelnemers om mee te sparren en ideeën uit te wisselen. Als je wilt kun je verdiepende masterclasses, webinars, workshops en events inkopen.

Onder het menu item community vind je verschillende discussiegroepen waarop je informatie kunt uitwisselen met andere deelnemers en vragen kan stellen. Wanneer je je profiel verder aanvult, kunnen andere community leden kennis nemen van jouw expertise.

Aan de rechterkant zie je een knop 'Aantekeningen maken'. Zodra je Free Member bent, kun je dit gebruiken om je eigen aantekeningen te maken en vragen te beantwoorden. Kortom het is je eigen aantekenboekje op de EmpowerAcademy!

Iedere week komt er nieuwe content voor je beschikbaar in de E-topics (Premium membership) en ook nieuwe Empowertips en Boekentips en artikelen en boeken in de Boekenkast. Het is dus altijd de moeite waard om regelmatig te kijken in EmpowerAcademy. Tip: maak het onderdeel van je dagroutine en je mist niets!

Scroll naar boven