Wat is EmpowerAcademy?

Of je nu directeur, manager of professional bent in een organisatie, ondernemer of zzp’er; er wordt van je verwacht dat je de skills en inzichten hebt om over de volle breedte van je vak te excelleren.

Natuurlijk, je onderhoudt je vakkennis. Maar dat is niet meer genoeg in een tijd waarin vaardigheden belangrijker zijn om veranderingen in de arbeidsmarkt te trotseren. Met EmpowerAcademy ontwikkel je extra bagage met topics als persoonlijke effectiviteit, management, communicatie, marketing, sales, financiën, zelfsturing, projectmatig werken en bijvoorbeeld innovatie. Je hebt een platform tot je beschikking om te zorgen dat jij duurzaam inzetbaar blijft en met plezier je werk blijft doen.

Met EmpowerAcademy krijg je toegang tot whitepapers, boekentips, verdiepende discussies, digitale artikelen en boeken, diverse online trainingen, verdiepende masterclasses en webinars, workshops en events. En bovendien een interessant netwerk van andere deelnemers om mee te sparren en ideeën uit te wisselen.

Er zijn verschillende lidmaatschappen (van free tot VIP); er is er altijd één die goed bij jou past. In Hoe werkt EmpowerAcademy leggen we uit wat je bij EmpowerAcademy kunt verwachten. Wil je gelijk ervaren hoe het is? Neem dan alvast een Sneak preview.

Kortom, kijk lekker rond, alles wijst zich vanzelf. Mocht je vragen hebben dan kun je die aan ons stellen via dit formulier.

Scroll naar boven