Werk aan je persoonlijk functioneren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Betaling via Empowerbox
Begin
This module is currently closed

Gefeliciteerd met je eerste stap om te werken aan je persoonlijk functioneren en groeipotentieel! Je ontvangt via de mail een uitnodiging om de veelzijdige state-of-the-art persoonlijkheidstest Facet5 online in te vullen. In dit mailtje staat precies hoe dat in zijn werk gaat. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Daarna wordt de heldere rapportage naar je toegestuurd.

Vervolgens neemt een Facet5 geaccrediteerde coach contact met je op voor een eerste gesprek. Deze coach is goed voorbereid en heeft het rapport ook gelezen. Je krijgt de gelegenheid om het rapport te bespreken. Je krijgt een persoonlijke toelichting op de resultaten, omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je niet zo bent ingevoerd in alle begrippen uit het rapport. De coach bespreekt ook de onderlinge samenhang van de resultaten met je.

Het gesprek is ook bedoeld om te bepalen met welke drie onderwerpen jullie verder aan het werk gaan. Afhankelijk van de tijd kan hier al een begin mee worden gemaakt in het eerste gesprek. Elk gesprek duurt maximaal anderhalf uur en wordt in onderling overleg gepland.

In deze e-box, je persoonlijke digitale leeromgeving, zie je aan de linkerkant de verschillende lessen die horen bij deze module. Aan de rechterkant vind je bonusmateriaal dat je op elk willekeurig moment kan bekijken. Onderaan iedere les vind je een aantal reflectievragen, waarmee je dieper ingaat op je eigen, persoonlijke situatie. Het is als het ware je eigen aantekenboekje. De antwoorden zijn alleen voor jou bestemd en alleen door jou in te zien.

Wil je eerst weten wat Facet5 is en wat het voor je kan betekenen?  Ga dan snel naar de eerste les en bekijk dan het filmpje (4 minuten) over Facet5 van licentiehouder Michiel Castelijn van InContext. Of bekijk een voorbeeldrapportage.

 

Scroll naar boven