Mindfulness voorkomt stress en burn-out
mindfullnessStress en burn-out kosten het Nederlands bedrijfsleven jaarlijks 20 miljard euro [bron: Mental Health and Work Netherlands – OESO 2014]. Voor Empowerbox aanleiding om een product te ontwikkelen dat op een laagdrempelige en effectieve manier medewerkers en zzp’ers helpt om meer controle en focus te krijgen in hun werk. Samen met Loes Danen (mindfulness trainer/coach, yogadocent) heeft Empowerbox het product “Mindfulness in werk & privé’ ontwikkeld, dat door management, medewerkers en zzp’ers individueel gebruikt kan worden. “In 9 online lessen laten we zien en vooral ervaren wat aandachtstraining kan betekenen” aldus Marianne Eussen, een van de initiatiefnemers van Empowerbox. “Je werkt individueel aan de hand van duidelijke video- en audiofragmenten. Er is ook veel achtergrondinformatie, zodat je ook verdieping kunt aanbrengen als je al eerder met mindfulness in aanraking met geweest”. Kijk wat ‘Mindfulness in werk en privé’ voor jou kan doen! Empowerbox is hét webplatform voor persoonlijke ontwikkeling. Met een continu groeiend aantal experts worden nieuwe producten ontwikkeld waarmee medewerkers en zelfstandige professionals zich verder kunnen professionaliseren. De verschillende producten zoals cursussen, trainingen, workshops en coachings, onderscheiden zich door creativiteit. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe kennis en ervaringen beter beklijven dan bij reguliere cursussen. De producten van Empowerbox worden als zeer waardevol ervaren, waardoor ze ook cadeau gegeven kunnen worden, bijvoorbeeld als beloning of als blijk van waardering.
Beloningsonderzoek: persoonlijke ontwikkeling op 1


Uit het recente Beloningsonderzoek van NRC en Vlerick Business School blijkt dat medewerkers andere ideeën hebben bij belonen dan het management. Medewerkers willen graag dat dit bijdraagt aan hun loopbaan. En keuze hebben in hoe dit te bereiken: “Uit onderzoek weten we dat mensen keuzes fijn vinden: de beloning wordt dan hoger gewaardeerd.”

In het artikel van Anne-Martijn van der Kaaden (NRC 21 november 2015) lezen we dat het doen van opleidingen op 1 staat, als het gaat om belonen.

De resultaten van het onderzoek sluiten mooi aan bij Empowerbox, de webshop met cadeau’s voor persoonlijke ontwikkeling, die door management als beloning en waardering aan medewerkers gegeven kunnen worden.

Empowerbox in JAN!

JANEmpowerbox werd onlangs opgepikt door de redactie van JAN!

JAN is dé no-nonsense glossy voor 30+vrouwen in Nederland.

Met een mooie plek op de pagina ‘online nieuws’ komen we onder de aandacht van ca 73.000 lezeressen.

BNR zakendoen met Empowerbox

Schermafbeelding 2015-03-13 om 14.49.11

Vrijdag 13 maart was Nils Zelle van Empowerbox te gast in het radio programma ‘BNR zakendoen met’.

Deze aflevering terugluisteren

Het geheim van continue motivatie

Er bestaat een enorme kloof tussen wat de wetenschap heeft onderzocht en aangetoond en hoe het in de praktijk werkt. Het motiveren van mensen is zo’n onderwerp. Het blijkt namelijk dat we nog steeds met beloningssystemen werken die niet (meer) effectief zijn. Houd jij je medewerkers graag een beloning voor om ze beter te laten presteren? Of ben je meer van ‘vertrouwen is goed, maar controle is beter’ ? Motiveren is een belangrijk onderdeel van je functie, nietwaar? Dan zal het wel een schok voor je zijn dat het idee van de wortel voorhouden of de porrende stok niet werkt!

Scroll naar top