Michiel (coach en trainer) is eigenaar van Werkstresscoaching. Daarnaast is hij musicus en cultureel ondernemer. Hij stimuleert zijn klanten om als iets niet werkt, iets anders te gaan denken of doen. Daarmee vermindert de stress, zitten mensen beter in hun vel en hebben ze meer energie.

Michiel gebruikt een bijzonder methodiek bij zijn coaching: provocatieve dilemmacoaching. ‘Provocare’ betekent oproepen. “Deze methode helpt je dus bij het vormen van nieuwe gedachten en het vertonen van effectiever gedrag. Ik geloof dat iedereen mogelijkheden heeft voor persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang.” De gesprekken zijn vaak vrolijk en warm. De belangrijkste ingrediënten voor Michiel zijn humor en uitdaging. Door zijn vriendelijke stijl kan hij trouwens verrassend effectief confronteren.

In zijn training ‘Worstelen met dilemma’s? Heerlijk!’ leren deelnemers in een kort en prettig-prikkelend traject hoe ze nog beter met dilemma’s en angsten om kunnen gaan. Kenmerkend voor Michiels manier van werken in dit begeleidingstraject is de uitdagende en verrassende manier waarop ze een spiegel krijgen voorgehouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top