Empowerbox Partner kit

- samen bouwen aan een sterk merk -

Welkom op de Empowerbox-Partnerkit-Pagina. Op deze pagina vind je allerhande materialen die je partnerschap bij Empowerbox ondersteunen, zoals teksten, logo’s, flyers, e-books en een filmpje. Heb je aanvullingen of tips? We horen dit graag van je!

De partnerkit is gemaakt om je informatie en materialen te geven die je kunt gebruiken in je eigen communicatie en profilering. Alle teksten en bestanden die in de aparte handleiding staan kun je op deze pagina downloaden. Aan de rechterzijde staan alle download-links.


 

Partner banner kleur

Klik op onderstaande code, kopieer met CTRL-C en plak met CTRL-V onderstaande code in je website (⌘-C en ⌘-V voor MAC gebruikers)


 

Partner banner zwart-wit


Klik op onderstaande code, kopieer met CTRL-C en plak met CTRL-V onderstaande code in je website (⌘-C en ⌘-V voor MAC gebruikers)


 

Profieltekst voorbeeld

partner Empowerbox
Sinds [jaar] [zijn wij/ben ik] partner van Empowerbox, een platform voor de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Empowerbox.nl is een platform voor persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Het bestaat uit een community, een academy en een webshop met producten en tests voor persoonlijke ontwikkeling.Empowerbox is daarmee interessant voor hen die zich breder willen ontwikkelen, om daarmee duurzaam inzetbaar te blijven in deze snel veranderende wereld. Via de community komen leden (van free tot vip - dus altijd één die goed past) in contact met ons snelgroeiende netwerk van gelijkgestemden en experts. Ze helpen elkaar met uiteenlopende vragen, tips en inspiratie.In onze academy werken ze door middel van micro-learnings aan zichzelf, in eigen tempo, aan topics die voor hen relevant zijn. Tevens krijgen ze toegang tot whitepapers, e-books, moodboards, artikelen, filmpjes, online trainingen, verdiepende masterclasses, webinars, workshop- en events.Met de producten uit de webshop is het mogelijk extra verdieping aan te brengen in specifieke thema’s – zowel voor individuen als voor teams. Door het creatieve gift-concept zijn de producten van Empowerbox bovendien heel goed cadeau te geven, bijvoorbeeld als blijk van waardering. Empowerbox.nl - dé manier om efficiënt te werken aan groei.

 

Testen

Empowerbox heeft persoonlijkheidstesten en assessments in haar assortiment opgenomen om de kwaliteit van bestaande producten te verhogen, maar ook om de keuze voor bepaalde producten te vergemakkelijken. Op basis van de test kan namelijk naar voren komen welk product uit Empowerbox het meest geschikt is. Een aantal testen (met *) zullen in ieder geval worden aangeboden als afzonderlijke producten in de Empowerbox.

De door ons gebruikte testen zijn gevalideerd en worden voortdurend op kwaliteit en mogelijke verbeteringen onderzocht door Nederlandse universiteiten.

Speciaal voor onze partners bestaat de mogelijkheid om de testen bij ons in te kopen en zo ook voor eigen klanten in een begeleidingstraject aan te bieden.

download overzicht met testen


Partners

Naast samenwerking in het partnership tussen Empowerbox en haar partners willen we de onderlinge band tussen partners ook versterken. Daarvoor organiseren we jaarlijks een Partnerdag, waarbij we de ontwikkelingen van Empowerbox presenteren en er ruimte is voor onderlinge kennismaking. Wie weet ontstaan hierdoor andere samenwerkingen?

De volgende partners zijn op dit moment aangesloten bij Empowerbox:

Michiel Holtrop
Michiel (coach en trainer) is eigenaar van Werkstresscoaching. Daarnaast is hij musicus en cultureel ondernemer. Hij stimuleert zijn klanten om als iets niet werkt, iets anders te gaan denken of doen.

François Beckers
François (docent en theatermaker) is eigenaar van HumorCompany. Hij maakt cabaretvoorstellingen voor zakelijke bijeenkomsten. In deze shows komen humor en inhoud samen.

Maurice Timmermans
Maurice (fotograaf) is eigenaar van Studio Maurice Timmermans. Daarnaast is hij organisatieadviseur en interimmanager. Hij maakt portretten met een verhaal.

Loes Danen
Loes Danen (Mindfulness trainer en coach, yogadocent) is eigenaar van Yogaloose. Ze is gespecialiseerd op het gebied van zelfonderzoek en ontspanning. Haar missie is het geven van aandacht aan zichzelf en anderen, met als doel zelfverwerkelijking.

Jacques Brinkman
Jacques Brinkman is voormalig tophockeyer en hoofdklasse coach, tweevoudig olympisch kampioen en record international. Daarnaast is Jacques business coach, columnist bij de Telegraaf, analist bij NOS Studio Sport en eigenaar van webshop Holland Hockey House. Het gaat in het leven niet om winnen maar om OVERWINNEN.

Yvonne Hogt
Yvonne Hogt (Management Coach en adviseur/trainer Duurzame Inzetbaarheid) is eigenaar van Bureau Buyten. Ze werkt vanuit de visie dat er altijd een andere manier is waarop jij naar jouw situatie kunt kijken. Ze gelooft in de veerkracht van mensen en dat kleine stapjes ook stappen zijn. Wil je het anders doen? Begin gewoon. Kunnen begint met doen!

 

Downloads

  • partnerkit Empowerbox

  • Empowerbox flyer

  • E-book motivatie

  • partnerkit Empowerbox

  • partnerkit Empowerbox

  • partnerkit Empowerbox

  • partnerkit Empowerbox

  • partnerkit Empowerbox

  • partnerkit Empowerbox

  • partnerkit Empowerbox

Scroll naar boven