Jacques Brinkman: Overwinnen

Oud hockey-international, journalist en ondernemer Jacques Brinkman verbindt topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Want ondernemen is topsport. Het draait om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Benieuwd hoe? Beluister deze replay.

Yvonne Hogt: de Viziermaker

Lukt het jou om met een frisse blik naar je persoonlijke situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt? Yvonne Hogt brengt met de Viziermaker al je mogelijkheden in beeld, op een creatieve manier en vanuit een ander perspectief.

Marianne Eussen: The Bullet Journal

Als professional vlieg je van afspraak naar afspraak en heb je nauwelijks tijd om je to-do’s gedaan te krijgen. Soms verlies je zelfs het overzicht op alle dingen die nog moeten gebeuren. Een Bullet Journal is een creatieve en praktische methode en geeft je overzicht in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoorklussen. Krijg grip op je workflow.

Karin Terpstra: waar haal jij je Motivatie vandaan?

Iedereen denkt en handelt vanuit zijn eigen ‘motivatiemodel’. Als je weet hoe jouw model eruitziet, kun je deze inzichten vertalen naar keuzes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Karin Terpstra vertelt over haar methodiek waarmee mensen gaan leven en werken, in betere afstemming met hun natuurlijke keuzes en met meer energie.

Maria Mazarakis: de kracht van je Levensverhaal

Narratief coaching helpt je om via je levensverhaal beter zicht op jouw leven te krijgen. Je ordent, herschikt, vult gaten op en geeft je verhaal betekenis en richting. Immers, er valt altijd wel iets te schaven, te transformeren, te onderzoeken, uit te vinden of te repareren. Maria Mazarakis vertelt over deze door haar ontwikkelde methodiek en wat het je oplevert.

Sieka Bos: de kracht van Paardencoaching

Paardencoaching is gebaseerd op natuurlijk kuddegedrag van paarden. Zij scannen continu hun omgeving en reageren op wat zij waarnemen. Dit gebeurt ook als een mens bij een paard staat. De reacties van het paard geven informatie over de persoon, die hier vervolgens met de paardencoach mee kan werken. Sieka is specialist in het coachen van mantelzorgers. Als je je beter voelt in je mantelzorgrol, voel je je ook beter op je werk. Bovendien kunnen de inzichten die de werkende mantelzorger krijgt ook behulpzaam zijn in die werksituatie.

Scroll naar boven