Carl is gespecialiseerd in online marketingstrategie, met de nadruk op analyse van online data en geavanceerde SEO-technologieƫn.

Zijn missie is ondernemers en organisaties met accurate data meer inzicht te geven in het zoek-, klik- en transactiegedrag van hun online consumenten, leidend tot groei van omzet, merkbekendheid en doelgroep(en).

Binnen e-Intelligence geeft hij leiding aan een netwerkplatform met zeer ervaren specialisten in data-analyse en externe partners in online marketing. Hiermee hebben wij alle kennis in huis om ondernemers verder op weg te helpen in het leren begrijpen van data en deze inzichten toe te passen in de groei van hun online activiteiten.

e-Intelligence is actief in Nederland en Duitsland. Per klant en opdracht zoeken wij steeds naar de beste samenstelling van het projectteam.

Voor data-analyse wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten, waaronder Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Matomo (v/h Piwik), Hotjar, Moz, Inspectlet, Albacross, Datadeck en Slice.

Scroll naar boven