Jacqueline Naaborg heeft haar online bedrijf opgezet toen zij met haar gezin in Noord Spanje woonde. Ze is afgestudeerd toegepast psycholoog, loopbaancoach en was jaren werkzaam als personeelsadviseur. Zij werd in die periode ook ingezet als projectleider duurzame inzetbaarheid. Jacqueline draagt graag haar steentje bij als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

“Er is zoveel over jezelf te leren op het gebied van je onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie.”

Als zelfstandige werkte Jacqueline in het begin als personeelsadviseur en als loopbaancoach. Al snel ontdekte zij dat haar hart vooral ligt bij het begeleiden en coachen. Eenmaal in Spanje heeft zij zich verdiept in het online coachen en certificeerde zich als e-coach. Ze is tevens gecertificeerd voor het afnemen van diverse persoonlijkheidsvragenlijsten.

Tijdens haar werk als loopbaancoach realiseerde zij zich dat mensen vaak kiezen voor iets dat op hun pad komt zonder uitgebreid stil te staan bij zichzelf. “Als je goed in kaart brengt wie je bent, wat je kunt, wat je belangrijk en interessant vindt dan maak je je keuzes veel bewuster. Je kunt dan kiezen wat écht bij je past en waar je blij van wordt. Bovendien geeft het zelfvertrouwen als je jezelf beter leert kennen en snapt waarom iets wel of juist niet bij je past.”

Haar wens werd om jongeren daar in een vroeg stadium bij te helpen. Jacqueline gaf een nieuwe draai aan haar online bedrijf en StudiekeuzeTop3 was geboren.
In het dagelijkse leven begeleid Jacqueline jongeren die niet weten wat ze willen studeren, twijfelen of al eens een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. Inzicht krijgen in gedrag is in haar coaching het startpunt. Jacqueline blijft ook met veel plezier medewerkers helpen bij het verkrijgen van meer persoonlijke inzichten zodat zij passende vervolgkeuzes kunnen maken.

Scroll naar boven