Jacqueline Naaborg heeft haar online bedrijf opgezet toen zij met haar gezin in Noord Spanje woonde. Ze is afgestudeerd toegepast psycholoog, loopbaancoach en was jaren werkzaam als personeelsadviseur. Zij heeft in die periode ook ervaring opgedaan als projectleider duurzame inzetbaarheid. Jacqueline draagt graag haar steentje bij als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

“Er is zoveel over jezelf te leren op het gebied van je onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie.”

Als zelfstandige werkte Jacqueline in het begin als personeelsadviseur en als loopbaancoach. Al snel ontdekte zij dat haar hart vooral ligt bij het begeleiden en coachen. Eenmaal in Spanje heeft zij zich verdiept in het online coachen en certificeerde zich als e-coach. Ze is overigens gecertificeerd voor het afnemen van diverse persoonlijkheidsvragenlijsten.

Tijdens haar werk als loopbaancoach realiseerde zij zich dat mensen vaak keer op keer kiezen wat er op hun pad komt zonder stil te staan bij wie/ hoe ze zijn en wat ze echt belangrijk en interessant vinden. “Als je dat zelfonderzoek wel goed doet dan kun je veel bewuster keuzes maken. Bovendien geeft het zelfvertrouwen als je jezelf beter leert kennen en snapt wat wel en niet bij je past.” Haar wens werd om jongeren daar in een vroeg stadium bij te helpen. Jacqueline gaf een nieuwe draai aan haar online bedrijf en StudiekeuzeTop3 was geboren.

In het dagelijkse leven helpt Jacqueline jongeren die niet weten wat ze willen studeren, twijfelen of al eens een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. Inzicht krijgen in gedrag is in haar coaching het startpunt. Jacqueline blijft ook met veel plezier medewerkers helpen bij het verkrijgen van meer persoonlijke inzichten zodat zij passende vervolgkeuzes kunnen maken.

Scroll naar top