Karin Terpstra is eigenaar van Bite coaching, waar zij werkt als coach op gebied van ‘intrinsieke motivatie’.Vanuit intrinsieke motivatie benadert Karin haar cliënten zowel op gebied van loopbaan coaching als studiekeuze coaching als organisatie coaching. Iedereen denkt en handelt vanuit zijn eigen motivatiemodel en Karin helpt de inzichten daarin te vertalen naar keuzes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Mensen leven en werken in betere afstemming met hun natuurlijke keuzes en dat levert energie op. Daar wordt de wereld een stukje mooier door.
Ze begeleidt individuen en teams op weg naar hun eigen krachtige keuzes. Dat kan in een persoonlijk traject of in een workshop.
Karin werkt vanuit Bite Coaching aan Studiekeuzebegeleiding, Loopbaanbegeleiding, Teamontwikkeling en Persoonlijke ontwikkeling.

Ook geeft ze lezingen op gebied van:
• Het belang van de juiste studiekeuze
• Studiekeuze als voorportaal voor loopbaankeuze
• Empowering en changemanagement

Karin is ervan overtuigd dat de kern van alles wat in interactie met elkaar geleverd wordt, ligt in wie je bent en welke keuzes je gemaakt hebt. Vanuit je krachtige zelf ben je in staat om steeds meer autonoom te leven.

Scroll naar boven