Maria Mazarakis coacht managers en begeleid teams en teamleden om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen, waardoor ieder groeit en fijner werkt en leeft. Zij is specialist in het ontrafelen en optekenen van het Levensverhaal en is eigenaar van Maria Mazarakis – Levensverhaal InZicht

“Wanneer je je leven achterwaarts begrijpt kun je het gemakkelijker voorwaarts leven”.
Dat is de kracht van jouw levensverhaal, zegt Maria. Je levensverhaal geeft zicht op waar het jou werkelijk om te doen is. Het laat zien waar jouw hart sneller van klopt. Daarnaast nodigt jouw levensverhaal je uit om jouw leven als één geheel te zien, inclusief alles wat er in je leven is: de plussen en de minnen. Er valt altijd wel iets te schaven, te transformeren, te onderzoeken, uit te vinden en te repareren. Samen gaan we op zoek naar de sleutelmomenten in jouw leven en de rode draad. En weven opnieuw jouw leven. Inclusief alles. Dan word je leven rustiger, leef je meer in flow met het leven en is er meer ruimte om te doen wat jij het liefst doet.

“Wat muziek is voor je oren is het levensverhaal voor je hart”.
Kun je je voorstellen wat dat met een team doet? Ieder teamlid heeft zijn eigen levensverhaal en draagt een eigen rugzak, gevuld met ervaringen. Wanneer ieder teamlid bereid is om met de rest van het team te delen wat er in zijn rugzak zit, leer je elkaar kennen. Je begrijpt waarom elk teamlid op zijn of haar manier werkt, handelt en reageert. Dit bevordert begrip en compassie voor elkaar en draagt bij aan een optimale samenwerking en prestatie.

Scroll naar boven