Wil jij van je kennis en ervaring een online leerproduct maken maar weet niet waar je moet beginnen? Of ontbreekt het je aan tijd? Empowerbox helpt ondernemers die geen educatie-, ict- en/of marketingkennis hebben. Je kiest alleen die ondersteuning die je nodig hebt. En na oplevering houden we je product desgewenst up-to-date via ons service abonnement.

Benieuwd wat jouw kansen en mogelijkheden zijn? Vraag via onderstaand formulier een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt ter voorbereiding een vragenlijst, zodat we goed voorbereid aan de slag gaan.

ontwikkelen

Om van je expertise een e-learning te maken is specialistische kennis nodig. We vertalen jouw expertise naar een waardevol kennisproduct, waarbij didactiek, leerdoelen en -tempo, lesmodules, lesstof, oefeningen, toetsing en certificering aan bod komen.

produceren

In deze fase wordt de ontwikkelde structuur vertaald naar content en als een e-learning aan je bestaande website gekoppeld. We helpen met (eind)redactie in woord, beeld, video. Ook de beveiliging, avg-regelgeving, afrekenmodule en dataopslag komen aan de orde.

 

vermarkten

Je nieuwe kennisproduct biedt veel extra mogelijkheden in marketing. Samen met jou maken we een plan en de eerste content, zodat je een vliegende start maakt om vanuit je nieuwe propositie bestaande en nieuwe doelgroepen te bereiken.

onderhouden

Om je kennisproduct up-to-date te houden is het raadzaam een service abonnement af te sluiten. We evalueren je e-learning, analyseren de marketing en installeren benodigde veiligheidsupdates. En dat voor een vast bedrag per maand.

Gratis adviesgesprek

interim-executive-meeting

Benieuwd naar je mogelijkheden? We verkennen het graag samen met jou in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ter voorbereiding ontvang je een vragenlijst van ons, zodat we goed voorbereid zijn.

Scroll naar boven