De e-box is je eigen, persoonlijke leeromgeving. Hier staan de door jou geactiveerde module(s). Nadat je een module eenmaal hebt afgerond, blijven de resultaten nog steeds toegankelijk voor je. Zo kun je er altijd naar teruggrijpen.

Op de beginpagina zie je jouw modules, zowel de actieve als de reeds afgesloten (1).
Je kunt een module beginnen of voortzetten door de gewenste module aan te klikken (2).
Alle communicatie verloopt gemakkelijk via het berichtencentrum.(3). Hier vind je de berichten die je aan ons stuurt, of van ons ontvangt.

e-box-module-1

Wanneer je begint met een module kom je terecht in het openingsscherm van deze module. Het scherm is altijd verdeeld in 3 overzichtelijke blokken:

  1. de linker kolom met daarin de navigatie door lessen van de module. In deze navigatie kun je eenvoudig zien waar je bent gebleven en welke lessen je al hebt afgerond.
  2. de middenkolom met daarin de inhoud van de module en de lessen. Icoontjes geven weer welke activiteiten er bij een module horen.
  3. de rechterkolom met daarin bonusmateriaal. Dit is materiaal dat jou kan helpen je verder te verdiepen in de materie. Denk hierbij aan video's, boeken, links naar andere websites, etc.
e-box-module-2
Scroll naar boven