Empowerbox helpt ondernemers bij het vertalen van hun expertise naar een kennisproduct. Dit wordt ook wel productizing genoemd: dienstverlening als product aanbieden. Dit heeft veel voordelen. Het speelt in op de groeiende markt in online leren, zorgt voor extra (passief) inkomen en geeft de aanbieder meer autoriteit; allemaal op basis van reeds bestaande know-how.

marianne

Marianne Eussen

Marianne heeft als interim manager bij veel bedrijven en organisaties gezien dat investeren in kennis en ontwikkeling van directie en medewerkers veelal achterwege blijft. Door hiermee aan de slag te gaan kent ze de behoefte van bedrijven aan praktische kennisoverdracht en gebruikt ze deze inzichten in het ontwikkelen van kennisproducten voor de klanten van Empowerbox.

In haar vrije tijd is Marianne veel in de natuur te vinden, afwisselend met fotocamera of geocache-app.

derrick

Derrick Stomp

Derrick noemt zichzelf ook wel 'hybride nerd'. Hij weet als web en app ontwikkelaar hoe de onlinewereld werkt. Naast diepgaande kennis in development heeft hij ook ruime ervaring in online user experience (UX), wat de producten van Empowerbox’ klanten goed van pas komt.

Derrick is fervent hardloper en wielrenner en maakt in zijn vrije tijd ook graag muziek.

nils

Nils Zelle

Nils weet als marketeer de propositie van bedrijven te vertalen naar creatieve content. Vanuit de thought leadership strategie houdt hij daarbij branding en reputatie in de gaten. Hij heeft een aangeboren voorliefde voor taal. Maar is ook beelddenker. Geeft zelf regelmatig training in crossmedia en marketing.

Nils staat in het weekend op het hockeyveld en ook graag in de keuken om nieuwe gerechten uit te proberen.

Gratis adviesgesprek

interim-executive-meeting

Benieuwd naar je mogelijkheden? We verkennen het graag samen met jou in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ter voorbereiding ontvang je een vragenlijst van ons, zodat we goed voorbereid zijn.

Scroll naar top