partner worden?

Ben jij trainer, coach of op een andere manier actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling?
Sluit je dan gratis aan aan bij Empowerbox. Lees meer over je kansen en mogelijkheden in onze speciale e-reader.

Met Empowerbox ga je:

  • in contact komen met nieuwe klanten
  • meer (passief) verkopen
  • je klantcontact verlengen
  • een online leeromgeving aanbieden
  • je als expert profileren
  • je eigen kennis verdiepen
  • toegang krijgen tot een platform voor persoonlijke ontwikkeling
  • ondersteuning krijgen bij de marketing van je product
  • inspiratie opdoen voor nieuwe producten
  • sparren met andere ondernemers

Empowerbox stimuleert een leven lang leren. Met een academy vol lessen en uitgekiende leerroutes. Een webshop vol unieke producten, voor individuen en voor teams. En een community voor onderlinge kennisuitwisseling en netwerken.

Als partner op Empowerbox draag je bij met jouw expertise én maak je gebruik van de kennis van anderen. Zo ontwikkel je jezelf ook! Daartoe organiseren we speciale partnerdagen. Onze partners ontmoeten elkaar, bespreken actuele thema’s, werken aan een nieuw Empowerbox-product en leren daarmee van en met elkaar. De eerste nieuwe samenwerkingen zijn hieruit al geboren!

onze missie: lang leve leren!
Iedereen weet het: je bent nooit uitgeleerd. Om bij te blijven in je huidige werk. Of om wellicht een loopbaanswitch te kunnen maken. Empowerbox biedt persoonlijke ontwikkeling op een presenteerblaadje. In onze academy werken deelnemers door middel van compacte lessen aan zichzelf, in eigen tempo, aan onderwerpen die voor hen relevant zijn.

Tevens krijgen ze toegang tot whitepapers, e-books, moodboards, artikelen, filmpjes, online trainingen, verdiepende masterclasses, webinars, workshops en events. Hoe mooi is het als jij ze met jouw kennis en content weet te bereiken? Door van jouw specialisme een product te maken is het mogelijk extra verdieping aan te bieden.

Veel van onze producten in de webshop bestaan uit een combinatie van een training, coaching of workshop met online ondersteuning in de online academy. Als het een volledig online product wordt, is er sprake van passive income. Is dat ook iets voor jou? Via onze community komen leden (jouw potentiële klanten dus) in contact met ons snelgroeiende netwerk van andere deelnemers en partner-experts. We helpen elkaar met uiteenlopende vragen, tips en inspiratie.

Meer weten wat Empowerbox voor jouw business kan betekenen? Je leest er alles over in onze speciale e-reader.
Of maak direct een afspraak met ons!

Met Empowerbox wordt een leven lang leren leuk: lang leve leren!

Scroll naar boven