initiatiefnemers

Empowerbox is ontwikkeld door drie ondernemers, die hun passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben gekoppeld. Elk vanuit hun eigen specialisme en ervaring zorgen ze ervoor dat Empowerbox garant staat voor onderscheidende leerervaringen.

marianne

Marianne Eussen (trainer/coach): Ik maak graag werk van gewaardeerde managers met gemotiveerde professionals in zorg en onderwijs. Door mijn persoonlijke begeleiding, training en inspirerende ontmoetingen zijn zij klaar voor een managementsprong. Door met nieuwe ogen te kijken naar je eigen handelen, krijg je meer keuzemogelijkheden.

nils

Nils Zelle (business designer): Ik help bedrijven en organisaties met het creëren en communiceren van onderscheidende en kansrijke business, zowel in propositie als profilering. Op basis van klantinzicht, trends en creatieve tools wordt waarde gecreëerd in online en offline oplossingen.

derrick

Derrick Stomp (online specialist): Ik hou ervan om organisaties effectiever en efficiënter met internet technologie te laten zijn, en help ondernemers kansen te benutten met mobile, internet marketing en social media.

Scroll naar boven