wat is empowerbox

Empowerbox.nl is een platform voor persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Het bestaat uit een community, een academy en een webshop met producten en tests voor persoonlijke ontwikkeling.

Empowerbox richt zich op mensen die zich breder willen ontwikkelen, om daarmee duurzaam inzetbaar te blijven in deze snel veranderende wereld. Via de community komen leden (van free tot vip - dus altijd één die goed past) in contact met ons snelgroeiende netwerk van gelijkgestemden en experts. Ze helpen elkaar met uiteenlopende vragen, tips en inspiratie.

In onze academy werken ze door middel van micro-learnings aan zichzelf, in eigen tempo, aan topics die voor hen relevant zijn. Tevens krijgen ze toegang tot whitepapers, e-books, moodboards, artikelen, filmpjes, online trainingen, verdiepende masterclasses, webinars, workshop- en events.

Met de producten uit de webshop is het mogelijk extra verdieping aan te brengen in specifieke thema’s – zowel voor individuen als voor teams. Door het creatieve gift-concept zijn de producten van Empowerbox heel goed cadeau te geven, bijvoorbeeld als blijk van waardering.

Empowerbox: lang leve leren!

Scroll naar boven