box-5-128wat is Empowerbox

Empowerbox.nl is een platform voor persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Het is gratis beschikbaar voor iedereen die wil werken aan persoonlijke groei. Het bestaat uit een community, een academy en een webshop met unieke producten voor persoonlijke ontwikkeling. Empowerbox zorgt in deze snel veranderende wereld voor brede ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid - van directie en managers tot medewerkers en zzp'ers. Ongeacht branche en functie.

 

handshake-128community

In de community (binnenkort) van Empowerbox kom je in contact met andere deelnemers, en met onze experts, die in elk hun vakgebied veel kennis en ervaring hebben. Zo helpen we elkaar in dit snelgroeiende netwerk met uiteenlopende vragen, tips en inspiratie.

 

graduation-cap-128academy

In de academy van Empowerbox werk je door middel van kernachtige en compacte lessen aan je eigen ontwikkeling, in je eigen tempo, aan onderwerpen die voor jou relevant zijn. Tevens krijg je toegang tot onze interessante whitepapers, e-books, moodboards, artikelen, filmpjes, online trainingen, verdiepende masterclasses, webinars, workshop- en events.

 


webshop met unieke producten

Met de producten uit de Empowerbox webshop brengt je extra verdieping aan in specifieke thema’s. Je vindt er producten voor individuen en voor teams. Elk product is ontwikkeld met een van onze partners, die zijn of haar expertise hierin heeft vertaald naar een creatieve en onderscheidende training, workshop of sessie. De content is speciaal ontwikkeld voor het leren anno nu, met zowel online als offline elementen.

De online modules van een product staan in een persoonlijke virtuele studieruimte, de e-box. Deze modules bestaan uit bijvoorbeeld lessen met opdrachten en reflectievragen, waarbij volop gebruik wordt gemaakt van inspirerende artikelen, e-books, films en presentaties. Je kunt aan een module werken wanneer dat jou uitkomt; je hebt 24/7 toegang.

 


geef groei cadeau

Door het creatieve gift-concept zijn de producten van Empowerbox heel goed cadeau te geven, bijvoorbeeld als blijk van waardering. In een speciale verpakking (een box 😉 krijgt de ontvanger een card die toegang geeft tot het door de gever vooraf gekozen product, desgewenst voorzien van een persoonlijk bericht. De ontvanger zelf laten kiezen kan natuurlijk ook.

 

Scroll naar boven