Als je gecoacht wordt door Lilian voel je dat je met een positief, betrokken persoon te maken hebt. Lilian geeft je tijd, is geduldig en kan doortastend zijn als dat voor jou van belang is. Ze is in staat zich te richten op waar je als gecoachte naar op zoek bent. Een warme persoonlijkheid met het hart ‘op de juiste plek’.

Lilian heeft sinds 2015 haar eigen bedrijf, liliankersten.nl, van waaruit zij coacht en trainingen geeft. Daarnaast heeft zij een eigen yogastudio in Leusden, lilian.yoga, voor yoga, meditatie, voeding en coaching. Het is haar vak om rust, ontspanning en balans te brengen in mensen hun hoofd en lijf. Het verbinden van mensen met zichzelf, hun diepste behoeftes en verlangens is daarbij haar uitgangspunt.

Lilian heeft ruim 20 jaar als manager in het bedrijfsleven gewerkt, waarbij ze veel stressvolle situaties heeft meegemaakt. Dit heeft haar doen besluiten om haar werk te maken van het leren omgaan met stress, door anderen te helpen rust, balans en vitaliteit te vinden en te behouden.

Scroll naar boven