leiderschap | Productcategorieën | Empowerbox

leiderschap

Alle 10 resultaten weergegeven

 • Plaatsvervanger

  Beschik jij over de juiste managementvaardigheden?

  € 195,00

  Wil je weten of jij over voldoende managementvaardigheden beschikt? Omdat je stijl van leidinggeven verandering nodig heeft? Of omdat je je afvraagt in welke richting jij jezelf nog kan ontwikkelen? Heb je het idee dat je effectiever kan zijn als manager?

  Deze competentievragenlijst brengt de leiderschapsstijl, competenties en motivatie van jouw als manager in kaart. Competenties die aan de orde komen zijn o.a.: argumenteren, coachen, delegeren, empoweren, ondersteunen en structureren.

  Je ontvangt een persoonlijk rapport en kunt online wat dieper ingaan op enkele thema’s uit het rapport. Het invullen van de vragen kost je 15 tot 20 minuten. Om deze test goed uit te voeren is het belangrijk dat je al ervaring als manager hebt.

  ..... meer over dit product »
 • viziermaker

  De Viziermaker; met open vizier zie je nu eenmaal meer!

  € 800,00

  Lukt het jou om steeds weer met een frisse blik naar jouw situatie te kijken? Dat kan ingewikkeld zijn als je er middenin zit. Zie je de mogelijkheden? Zie je wat je echt belangrijk vindt? En waar je de meeste energie van krijgt?

  Om weer eens met open vizier te kijken naar jouw situatie, nemen we de tijd om via een stukje persoonlijke historie de stap te zetten naar jouw wensen in het nu. Op professioneel en op persoonlijk vlak. Zo kun je bepalen waarmee je verder wilt en wat je liever achter je laat.
  We maken een plan waarmee je gemakkelijk in actie kunt komen. Vanuit het motto; Kunnen begint met doen!

  ..... meer over dit product »
 • Plaatsvervanger

  Houd jezelf een spiegel voor met paardencoaching

  € 195,00

  Herken je dit:

  • Ik loop ergens tegen aan, maar weet niet precies waar het ‘m in zit…
  • Ik vind het lastig om erover te praten…
  • Ik heb geen zin in praatsessies…
  • Ik zit in een coachtraject, maar heb eigenlijk een doorbraak nodig…

  Denk dan eens aan paardencoaching! Dit geeft je de mogelijkheid om eens vanuit een heel ander perspectief te kijken naar wat er speelt in jouw leven. Paarden zijn vluchtdieren en leven in kuddes. Om te overleven, scannen zij continu hun omgeving, zowel binnen de kudde als daarbuiten. Naar buiten om te zien of er gevaar dreigt, naar binnen om te bepalen of alle kuddegenoten in staat zijn om te vluchten als er gevaar dreigt. Zij zijn in staat om spanning bij een ander paard waar te nemen en te helpen loslaten, zodat ieder paard in staat is om weg te rennen als dat nodig is.

  Om deel te nemen aan een sessie paardencoaching is het niet nodig om ervaring of zelfs affiniteit met paarden te hebben. Het enige dat je hoeft te doen, is samen met het paard in één ruimte te staan. Daarna is het een kwestie van afwachten hoe het paard op jou reageert. De paardencoach heeft geleerd om de signalen van het paard te interpreteren, en legt deze aan jou voor. Dit maakt het mogelijk om op een hele natuurlijke manier naar thema’s te kijken die belangrijk zijn in jouw leven en inzicht te geven in dilemma’s die spelen.

  Gun jezelf een ander perspectief in een individuele sessie van ongeveer anderhalf uur in het midden van het land met een ervaren paardencoach.

  ..... meer over dit product »
 • productfoto overwinnen

  Overwinnen

  € 495,00

  Een sportieve workshop voor teams

  Tijdens de eendaagse workshop Overwinnen verbindt Jacques Brinkman topsport met het bedrijfsleven om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Want ondernemen is topsport. Het draait om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Overwinnen geeft concrete oplossingen en handvatten die ervoor zorgen dat het in uw organisatie morgen anders, beter en sneller gaat.

  Het gaat niet om de elf besten, maar om de beste elf.

  Werken in teams is dynamisch. Wat is de opstelling? Wat wordt de tactiek? Hoe zit uw team in de wedstrijd? Moeten we ergens ingrijpen door het wijzigen van de opstelling of het wisselen van spelers? Resultaat: een winnend team met plezier, passie, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

   

  ..... meer over dit product »
 • ricardo-semler-20070314-size-620-e1378826566852-200x200

  Stop een beetje Semler in je team!

  € 195,00

  Ricardo Semler is hot! En dat is niet zomaar. Hij durfde het aan een traditioneel geleid bedrijf aan te passen naar een stijl die nog niet bestond, maar niet veel later bekend werd als ‘De Semco-stijl’. Is jouw team ook toe aan verfrissing?

  Aan de hand van fragmenten uit het boek Semco-stijl, filmpjes en interviews ga je je de principes van Semcostijl eigen maken.

  ..... meer over dit product »
 • ondernemersvaardigheden

  Test je ondernemersvaardigheden

  € 195,00

  Als ondernemer heb je maar één doel: van je bedrijf een succes maken. Zeg nou zelf, hoe vaak heb je het daar met iemand over? Met deze test krijg je meer inzicht in jezelf als ondernemer. Ook als je van plan bent om ondernemer te gaan worden is het goed om te kijken of je over de juiste vaardigheden en mentaliteit beschikt om het tot een succes te maken. In de vragenlijst wordt rekening gehouden met de levenscyclusfase van het bedrijf en jouw persoonlijke.

  Het invullen van de vragenlijst duurt 70-90 minuten. De rapportage gaat in op de volgende onderdelen:

  Ondernemerscompetentie

  Persoonlijkheid van jou als ondernemer

  Ondernemingsfases & rollen

  Managementrollen

  Over de resultaten kun je online sparren met een coach.

  ..... meer over dit product »
 • goed-gesprek-HR-product

  Een goed gesprek met… een HR professional

  € 195,00

  Lijkt het je niet geweldig om eens te kunnen sparren met een ervaren HR-professional? Inspirerend om met een vakgenoot te praten en te kijken hoe iemand het in een heel andere sector aanpakt? Of misschien is het fijn om van een ervaren rot in het vak de fijne kneepjes te leren, als je zelf net begonnen bent? Of gebruik je het als goede voorbereiding op je eigen beoordelings- en/of functioneringsgesprek?

  In dit persoonlijk gesprek van anderhalf uur, op de werkplek van de HR-professional, kun je praten over de dingen in je vak die je bezighouden en waarover je advies wilt.

  ..... meer over dit product »
 • facet5-indiv-product

  Inzicht in je persoonlijk functioneren

  € 560,00

  Wil je meer inzicht in je persoonlijk functioneren en weten waar je groeipotentieel ligt? Dan is de veelzijdige state-of-the-art persoonlijkheidstest Facet5 beslist iets voor jou! De persoonlijkheidstest vul je online in waarna je een heldere rapportage ontvangt. Hierover krijg je een persoonlijk gesprek met een Facet5 geaccrediteerde adviseur.

  Het uitgebreide en zeer toegankelijke persoonlijke rapport geeft antwoord op vragen als:

  • Wat zijn mijn sterke en minder sterke kanten?
  • Hoe word ik het meest gemotiveerd?
  • In welke competenties kan ik nog groeien?
  • In welke fase van het werkproces lever ik de meeste bijdrage?
  ..... meer over dit product »
 • balans_groen1-200x200

  Verbeter je effectiviteit TURBO-sessie

  € 75,00

  Zou het niet heerlijk zijn om je targets moeiteloos te kunnen halen? Om te werken met een effectief team? Om overzicht te hebben en de juiste prioriteiten in je werk te kunnen stellen? Om te weten hoe je het beste om kunt gaan met die éne medewerker of collega? Om je rol als manager beter in te vullen, nu de verantwoordelijkheden meer bij de professionals zelf komen te liggen. Kortom, om je werk efficiënter en effectiever te kunnen doen.

  Tijdens deze telefonische 1-op-1 sessie van een half uur werken je met een ervaren coach aan inzicht in de principes van moeiteloos werken. Je krijgt een heldere visie op wat je wil bereiken en zicht op wat je in de weg staat om je doelen te realiseren. Tot slot krijg je concrete tips om direct in de praktijk te brengen en een eerste stap om moeiteloos en effectief werken snel te realiseren.

  ..... meer over dit product »
 • leiderschapstest

  Voucher Leiderschap 375 euro

  € 375,00

  Met dit voucher geef je ontwikkeling van leiderschap cadeau. De ontvanger mag dan bepalen welke producten binnen dit thema hij of zij kiest tot een bedrag van € 375,-

  ..... meer over dit product »